2012-től 80 helyett 100 többletpontot lehet szerezni. Csak az emelt szintű érettségikért kapható többletpont emelkedik, nyelvvizsgákért továbbra is összesen 40 többletpont szerezhető?
Szimpla összeadás. :)
50+40+20= 110, de mivel csak 100 a max. plusz pont, ezért 100, igen.
@22:30
Régen jártál már iskolába?
8 éve a középsuliban a "hátrányos helyzetűeknek" fenntartott osztályba szinte csak cigány járt, ingyen kapták az ebédet, a tankönyvet, sőt, még zsebpénzt is kaptak, ingyen csinálhatták meg a B kategóriás jogosítványt, mindeközben a csoport felét BMW-vel hozták vasárnaponként a kollégiumba. Én itt olvastam.
Nem vagyok cigány, a szimplán származás miatti előnyben részesítést én is elítélem. Higgyétek el, én örülnék a legjobban, ha nem kellene engem hátrányos helyzetűnek minősíteni!
Egyébként köszönöm a válaszokat. Megy az összeadás, sokkal inkább arra vagyok kíváncsi, változik-e az egyéb dolgokért kapható többletpontok mennyisége (ha igen, mennyivel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!