Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jár valaki psichologiára?

Jár valaki psichologiára?

Figyelt kérdés
Hol/hányad éves:) és majd írok pü-t, lenne pár kérdésem.. én is lehet arra mennék (17F) Segítsetek légyszives.
2010. febr. 11. 20:37
 1/5 anonim válasza:

én is arra szeretnék, de eddig még nem jött össze:S

20/F

2010. febr. 11. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:
miért?
2010. febr. 11. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk nem vették fel. Am bocs, nem bírom ki, pszichológiának írják, tanulj meg kérlek magyarul. Magáról a szakról a felvi.hu megfelelő fórumaiban tudsz kérdezni.
2010. febr. 11. 22:00
 4/5 anonim válasza:
engem is érdekelt volna,de a viván (tegyük hozzá,ritkán nézem :) mondta egy szakember hogy rengeteg pszichológus 'jön ki' évente :/
2010. febr. 12. 14:17
 5/5 anonim válasza:
Egy pszichológusnak: el kell az általános után végeznie egy 6-osztályos gimnázumot(legalább) Majd egy egyetemet, stb...nem könnyű választás mert az emberi lény mentálhigié a legnehezebb és egyben a legújabb felfedezése. Az emberi szervezet(testi, lelki,szociális)egészségi állapotának harmóniájára törekvése már évezredek óta nagy problémát jelent. Még a legjobb pszchiáternek vagy pszichológusnak is rendszeresen kéne látogatni más ismeretlen kollégákat.Javaslom,hogy jól gondolja át ha bárki ezt a szakmát választja. Ráadásul nem mindenkit vesznek fel. Függ az egyén lelki, szociális tűrőképességétől.
2011. jan. 9. 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!