Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha volt két 3-asom 9. és 10....

Ha volt két 3-asom 9. és 10. évvégén, mert két tanárom pofára osztályozott az ugye tényleg nem számít soha majd?

Figyelt kérdés

Elég csúnya, a többi 5-ös között. (+egy 4-es, mert tagozaton az emelt órászámos tantárgyból nálunk szívatnak mindenkit.)

:(

-16/L (egy aggódó 11.-es.)

ma 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Sehova. Semmikor.
ma 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem számít. De ha ezekkel a tárgyakkal mennél tovább, vigyázz, nehogy a két tanár leosztályozzon. Bár akkor is duplázhatsz.

Nekem volt egy gimis osztálytársam, aki matekon, fizikán, infón kívül semmiből se volt ötös (azokból viszont nagyon jó volt). Igazából a 4 év alatt végig attól félt, a német tanár nehogy megbuktassa. Mivel elég rossz tanuló volt, az tűnt volna logikusnak, hogy nem folytatja sokáig a tanulást, hanem valami technikus lesz.

Hát nem így lett.

Elment gépészmérnökire, és nagyon ment neki a szak. Mesterképzésre már a fizikus szakra jelentkezett. Most doktorál.

Szóval nem számítanak a jegyek. Ha valamiből jó vagy, és szívesen tanulod, többre mentél, mintha 12 évig kitűnő lettél volna.

ma 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Nálam viszont kicsit problémásabb a helyzet, sajnos. Egyik faktos tárgyam, pont egy ilyen 3-as, amit az elmúlt produkáltam.

Most már szerencsére más tanít (eredményen is meglátszik), plusz olyan tárgy volt, ami 10.-ben kiesik sok embernél. Viszont félek, hogy jövő májusban emelten találkozom tanárnővel szóbelin….

ma 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Szóbelin több tanár van, itt csak úgy nem osztályozhat pofára. De nézz utána, biztos vagyok benne, hogy kérhetsz másik tanárt személyes okokból, mert pont ez a célja annak, hogy emelten ne a saját tanárod vizsgáztasson. Meg ha nem kérhetnél, zsarolható lennél. De nem tudom, viszont gáz lenne ha mindenképp nála kéne vizsgáznod.
ma 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyik barátom kémiából bukott, de úgy, hogy csak 11 db 1-es jegye volt összesen.

Kémiatanár lett. 🤣🤣

ma 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:

4-es vagyok Bocsi, elfelejtettem megadni az elérhetőséget, itt kérhetsz információt az oktatási hivataltól:

info@oh.gov.hu

Nekem is volt olyan problémám (maximális megengedettnél több óraszámmal kapcsolatban) amire itt kaptam választ. Szerintem megér egy emailt.

ma 18:21
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os! Köszönöm szépen!:)
ma 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!