Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen költségeket foglal...

Milyen költségeket foglal magába egy állatorvosi képzés?

Figyelt kérdés
Alapvetően állami támogatott szakra vagyok kíváncsi, de arra is sokan mondják, hogy drága képzés, sok pénz kell hozzá. Nagyjából milyen kiadásokra kell számítania havonta, mondjuk egy kollégista hallgatónak állami támogatott képzésen?
ma 17:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Koli most olyan 15-20k lehet (nem tudom pontosan, nem vagyok kolis)

Bonckészletet meg köpenyt kell venni, ez kb max 30.000 körül van, de használtan lehet olcsón venni ilyeneket. Kb az egész képzés alatt kell 2-3 doboz kesztyű, az szintén 15-20k maximum.

Később kell venni scrubot az ügyeletekhez, de azt később amúgy is használod egy-egy szett 10-20k között van.

Jegyzeteket, könyveket folyamatosan adok-veszek, kb arra van 30k kiadásom összesen.

Ezeket nyilván nem egyszerre adod ki, de szerintem nem drága egyáltalán önmagában a képzésben részt venni, állami támogatotton.

Ösztöndíj az arra jó, hogy sírj rajta. Kb. 10-20k havonta, ha kapsz.

ma 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!