Mennyi esélyem van hogy felvegyenek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok 13 éves most 7.es Informatikát szeretnék tanulni.. Csak nem tudom mennyi esélyem lenne hogy Pécsen a Zipernowsky-ba felvegyenek.. És Utána BME-VIK.re mondjuk az még messzebb van. Csak félek hogy nem fognak felvenni majd és :S Elég szar lenne mert szeretnék Informatikát tanulni és nagyon érdekel is.. És léci ne mondjátok azt h még fiatal vagyok ahhoz hogy tudjam mi akarok lehet annak tünik de nem.. 7. évvége és 8. félév alapján vesznek fel.. Ja és a Zipernowskyba van központi felvételi mmint amit meg kell irni..2010. febr. 11. 18:28
11/12 anonim 

válasza:

Úgy tudom, hogy a 8. félévi jegyek számítana. A Zipibe egyébként mindenkit felvesznek szinte, de gondolom azt tudod, hogy 1 kezemen meg tudom számolni hány lány jár oda...
Egyébként a központ felvételi nem pár hete volt? A húgom már megkapta az eredményt az írásbeliről...
12/12 anonim 

válasza:

ja bocs, most látom, h 7-es vagy:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!