Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi esélyem van hogy...

Mennyi esélyem van hogy felvegyenek?

Figyelt kérdés
Lány vagyok 13 éves most 7.es Informatikát szeretnék tanulni.. Csak nem tudom mennyi esélyem lenne hogy Pécsen a Zipernowsky-ba felvegyenek.. És Utána BME-VIK.re mondjuk az még messzebb van. Csak félek hogy nem fognak felvenni majd és :S Elég szar lenne mert szeretnék Informatikát tanulni és nagyon érdekel is.. És léci ne mondjátok azt h még fiatal vagyok ahhoz hogy tudjam mi akarok lehet annak tünik de nem.. 7. évvége és 8. félév alapján vesznek fel.. Ja és a Zipernowskyba van központi felvételi mmint amit meg kell irni..
2010. febr. 11. 18:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

És ez alapján hogy találjuk ki, h mennyi esélyed van? Gyakorlatilag semmi érdemleges infót nem írtál...

Ez kb olyan, h lány vagyok, 18 éves, most fogok érettségizni, mennyi az esély, h felvesznek orvosira?

De ha csak megnyugtatást szeretnél, akkor nyugi, ne aggódj, biztosan felvesznek!

2010. febr. 11. 19:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Mire vagy kiváncsi? 3,8 átlagom volt félévkor nem valami jo de évvégén jobb lesz.. mert az már beleszámit.. mi alapján vesznek fel?
2010. febr. 11. 19:59
 3/12 anonim ***** válasza:

Valószínűnek tartom, h az év végi jegyek fognak számítani és a központi felvételi, amit majd írni fogsz. Előre senki nem tudja neked megjósolni, h h fog sikerülni:)

Tanulj és menni fog:)

2010. febr. 11. 20:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Remélem is ez a szivem vágya :D
2010. febr. 11. 20:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Biztosan felvesznek. De akkor aztán keményen kell tanulni, mert ilyen átlaggal nincs esélyed a BME-n, még ha bekerülsz is. Húzz bele rendesen, fontos ez a négy év!
2010. febr. 11. 20:39
 6/12 A kérdező kommentje:
mik azok a tantárgyak amiböl tényleg nagyon kellene most 7. 8. ba a jo jegy hogy felvegyenek..
2010. febr. 11. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Matek, info, fizika.
2010. febr. 12. 14:41
 8/12 A kérdező kommentje:
7. félév. Matek:3 Info:4 Fizika:5 Matek bol megprobálom öszehozni a négyest infobol az ötöst az könyü lesz de fizikábol négyes leszek most évvégén.. mert van egy kettes tz.m
2010. febr. 12. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Húzz bele középiskolában, mert 3-4 a BME-re kevés lesz.
2010. febr. 13. 11:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Igyekszem.. nagyon
2010. febr. 13. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!