Ketsegbe vagyok esve! Hova adjam be a jelentkezesem?
Sziasztok!
Szeptemberben elkezdtem egy iskolat de vegul otthagytam. Utana elkezdtem dolgozni. Amikor ott hagytam a sulit, azt hittem, jo lesz egy evet kihagyni de tevedtem. Ismeroseim nagy resze egyetemen kezdett el tanulni valamint megismertem a parom aki szinten motival engem arra, hogy igenis legyek valaki.
Tekintsunk el attol, hogy mibol van erettsegim. Szerintetek melyik szakiranyt valasszam?
- andragogia
- dietetika
- valamilyen nyelv szak- angol es nemet megy, esetleg arabra gondoltam (lenne kivel gyakorolnom)
- turizmus
Mindegyik erdekel valamiert. A gimnaziumi evek alatt leginkabb nyelvekbol voltam kiemelkedoen jo de szeretnek magamnak bizonyitani, hogy nem csupan a konnyen szerzett sikerre vagyok kepes, kis energiabefektetessel.
Meg egy info: kulfoldon szeretnek dolgozni miutan elvegeztem az egyetemet.(A pszichologiat ezert is vetettem el).
Nagyon szepen koszonom a valaszotokat! Tapasztalatok is erdekelnek, ha vannak esetleg olyanok, akik ezek kozul valamelyiket tanuljak!
19L
Én úgy gondolom, ha valaki akarsz lenni, akkor valami "értelmes" szakot válassz. (Elnézést, akit ez sért, nem annak szántam!) Én a nyelves szakoknak és az andragogiának nem látom sok értelmét. A turizmus nem egyszerű, de szereted a nyelveket, el lehet vele helyezkedni, van hová fejlődni vele. Én így látom.
Bármit választasz, sok sikert! :) (A héten muszáj dönteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!