Ezért kirúghatnak a középiskolámból?
Szóval az történt,hogy egy gyakorlatunk volt,és a tanárunk akivel lettünk volna,ő elment szalagavatós próbára az osztályával,azt mondta találjuk fel magunkat csöndben,ebédeljünk ilyesmi.
Mi 6an kiültünk az ebédlőbe,én elmentem venni 1 teát magamnak,mire visszajöttem az egyik osztálytársam leült a helyemre,én megkértem 3szor szépen,azt mondta nem adja vissza a helyem,menjek már innen,én ekkor azt mondtam neki hogy a "k.va anyukád,ekkor megtépte a pulcsim,én megszorítottam a nyakát,ezután ő lökdösödött,majd kiküldték az ebédlőböl,és hazament.
Azután beszéltünk, és ma közölték,hogy ebböl fegyelmi eljárás lesz,anélkül hogy megkérdeztek minket,ma kérdeztek ki,mikor már a fegyelminek megvan a pontos dátuma,szóval elöbb feladták,minthogy meghalgattak minket.
A srác se akar komolyabb ügyet ebböl,jóba vagyunk,bocsánatot kértem,meg is bocsáltott,csak akkor felidegesítettük magunkat éppen,és az miatt történt.
Az eset csütörtökön történt,pénteken az osztályfönököm elküldte a srácot orvoshoz,most van 1 papírja hogy látszott a hüvelyk,és a mutató ujjam a nyakán.
Szerintetek ezért mit kaphatok majd?
Gondolom nem kirúgás,mivel a sráccal mi már megbeszéltük ezt az egészet,de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!