Kirúghatnak csak úgy az egyetemről, ha nem tetszik nekik az arcom?
Cserébe tehetek bármit is?
Diákhitelből élek konkrétan, a tavalyi félévem szarul sikerült, most pedig csak pár tárgyat vettem fel.
A tanszékvezető és az intézetigazgató pedig küldött egy levelet, hogy szeretnének velem beszélni "tanulmányi előmenetele lehetőségeinek áttekintése céljából. Az ezzel kapcsolatos közös gondolkodást nagyon fontosnak vélem."
Az attól függ mit jelent az, hogy zűrös voltál.
Ha veszélyeztetted mások testi épségét, esetleg akadályoztattad a munkavégzést, stb., akkor lehet esélye, de ez nagyon ritka.
Ha ez azt jelenti, hogy alig tanultál, rossz volt az átlagod, blabla, akkor ezért biztos nem rúgnak ki.
Hát igazából csak annyi volt, hogy pár felháborodott szóban összeszólalkoztam néhány tanárral. Nem volt sem fenyegető, sem sértő, csak inkább nem voltam behódoló.
Emiatt kivívtam, hogy a legtöbben utáljanak, ki akarjanak velem tolni. Szóval a kezdeti egy tanár után már vagy 5-en morognak rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!