Kirúghatnak nyári gyakorlatról?
Dekoratőr okj képzés.
Még fogalmam sincs hova tudok majd menni,valószínűleg az iskola jelöl ki egy helyet,nem tudom lesz-e egyáltalán fizetés.
Eddig csak annyi biztos h én ár-érték arányban fogok 'dolgozni'. Be fogok járni a munkahelyre,de fizetés nélkül tessék-lássék fogom csinálni a dolgokat vagy szándékosan rosszul.
Előbb-utóbb ez nyilván fel fog majd tűnni,emiatt kirúghatnak?
A tanulószerződésnek mennyi a felmondási ideje?
Az iskola ezesetben másik helyre küld? Vagy mi van ha nem lesz meg a gyakorlat a nyáron?
Mi számít fegyelmi vétségnek? Vagy honnantól számít annak a tessék-lássék munka?
Ha ez teljesen szubjektív...akkor ennyi erővel ha a főnök pikkel rám az első naptól fogva
(de tényleg akármiért...
ha azzal hoz össze a sors akinek a gyerekével utáltuk egymást általánosban,vagy mégjobb,magával az utált gyerekkel,az exeddel,vagy az exed új csajával/pasijával,esetleg tesz egy szexuális ajánlatot amit visszautasítok,vagy csak ő rapper én meg rocker...BÁRMI miatt)
és ha egyszer 5 centivel odéb teszek valamit mint kellene vagy kések egyik nap 5 percet stb akkor mondvacsinált okkal már másnap kirúghat?
Nem tudom jogszabályilag ez hogy van szabályozva de a "sehogy." az nekem így elég durva...ez volna 2015 eu?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!