Mi lesz akkor ha valaki egy jeggyel jobbat diktál be a dolgozatára?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mennyi a lebukás veszélye, vagy mennyire lehet ezután kimagyarázni magunkat?
Az osztálytársam szokta ezt csinálni, ő úgy gondolja hogy úgyse veszi észre a tanár. Mi a véleményetek erről?
2010. febr. 10. 15:00
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. =)
2010. márc. 13. 21:13
12/17 anonim válasza:
Csak akkor csináld ezt,ha a dogát NEM KELL VISSZAADNI.Mert különben 100% a lebukás veszélye.:P
13/17 anonim válasza:
Nálunk anno volt egy-két csaj, aki mindig jobb jegyeket diktált be. Semmire nem mentek vele, mert hazugság ez is és csak magukat verik át. Nem lett fényes jövőjük, ezt hozzá kell tennem, pedig a lehetőségeik megvoltak hozzá.
14/17 anonim válasza:
szerintem mindenkinek a magánügye. de ha már iskolásan csalnak, később mit kezdenek? nincs pénzük akkor nem munkát vállalnak hanem megtámadnak az utcán embereket?
nálunk is volt egy-két ilyen eset, hogy mást diktált be. bár van olyan tanár is aki észreveszi, de beírja amit diktált : a csaló lelkiismerete (már ha van neki...)
15/17 anonim válasza:
Istenem, hol vannak a gyönyörű diákévek? Csináld meg, bukj le, puskázz, ahogy jól esik. Neked kell eldöntened. Én idén érettségizek, ritkán puskázok, vagy csalok, de van, hogy a helyzet megkívánja, ettől még nem leszek csöves :)
16/17 anonim válasza:
Nálunk a tanárok többsége emlékszik a jegyekre... Figyelmeztesd, hogy jobb esetben csak dupla 1est kap, de akár fegyelmire is küldhetik, mert okirat hamisításnak számít (legalább is a tanárok ezt mondják nálunk).
17/17 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy jobbat diktáltunk be és semmi nem lett belőle :) A dolgozatot pedig elégettem, hogy a szüleim még véletlenül se lássák meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!