Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lesz akkor ha valaki egy...

Mi lesz akkor ha valaki egy jeggyel jobbat diktál be a dolgozatára?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mennyi a lebukás veszélye, vagy mennyire lehet ezután kimagyarázni magunkat?

Az osztálytársam szokta ezt csinálni, ő úgy gondolja hogy úgyse veszi észre a tanár. Mi a véleményetek erről?

2010. febr. 10. 15:00
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
szerintem csak akkor bukna le ha vissza kéne adni a dogát...
2010. febr. 10. 15:04
 2/17 A kérdező kommentje:

Jó oké, vannak olyan dogák amiket vissza kell adni, de ha nem ilyen doga lenne is, akkor is mondhatná hogy hozd ki. Mert esetleg beugrott volna a tanárnak hogy nem is ilyen jegyet adott a dogára.

Ezt próbálom magyarázni az osztálytársamnak, de ő még mindig azt mondja hogy nem nagyon lehet lebukni.

2010. febr. 10. 15:16
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Ezt úgy hívják hogy csalás. Az életben is ezt fogja csinálni? A tiszteségtelenség nem kifizetődő.
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Elég gerinctelen dolog, egyszer evvel úgy is be fog bukni. Ettől függetlenül okosabb nem lesz. Inkább tanulnia kéne normálisabban, avval többre megy.
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A tanárok nem emlékeznek annyi dolgozatra ki hanyast kapott. Sokan csinálják, hogy A csoprort helyett B csoportot írnak, és abban a sorban küldik előre amelyik a B. csoport volt. Egyszer szerintem nem nagy bűn még :D De hát már foylton ezt csinálni nem tisztességes :D
2010. febr. 10. 16:52
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Ja és ez ugyanolyan min a psukázás. Márpedig melyik diák nem puskázott legalább 2x?
2010. febr. 10. 16:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem pl az ofőm mindig emlékszik a jegyekre, bár mi csak 17-en vagyunk. viszont olyan tanár is van, akinél simán mondhatom, h hiányoztam, és nem írtam meg a dogát, 2 perccel azután, h kiosztotta.
2010. febr. 10. 17:26
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Aki jól tanul, és örömét leli a tanulásban, az nem puskázik, mert nincs miért kockáztatni. Az egyetemen pedig már késő elkezdeni.
2010. febr. 11. 11:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Arra vigyázz,hogy a képességeidhez mérten diktálj jegyet-tehát reális legyen:D

Ha valami miatt kirísz a többiek közül(nagyobb a szád,nagyon rossz vagy jó dogákat szoktál írni stb.)akkor a tanár általában emlékszik a doga jegyedre.Ha nem(inkább átlagos vagy számára) akkor minimális az esélye a lebukásnak.

2010. febr. 11. 23:43
 10/17 duhaj ervin válasza:
100%
Egy dolgozatomra 0kaptam automatikusan 1-est diktáltam be visszakérdezett,hogy hányas?kaptam mellé még egy egyest.Félévkor bukás lett belőle.
2010. febr. 14. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!