Visszajelzés érettségire jelentkezéssel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
1 hete adtam fel postán (személyesen sajnos nem tudtam felutazni Pestre) a kitöltött érettségi jelentkező lapot mindennel együtt ami kellett...aznap be is fizettem. Kérték, hogy tértivevényesen adjam fel ami ugye azt jelenti, hogy kapok visszajelzést ha átvették a levelet. Gondoltam várok 1 hetet de még semmi, telefonon meg nem bírom elérni őket. Valakinek hasonló, hogy esetleg eleve sz*rnak rá és nem jeleznek vissza vagy most szerintetek menjek be személyesen megint minden cuccal? Viszont sehol nem találok ügyfélfogadási időt...Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? :(
Köszi annak ki elolvass és válaszol rá :)
2015. febr. 5. 19:28
1/4 anonim válasza:
A tértivevényről a postán érdeklődhetsz.
2/4 anonim válasza:
Pedig a térti biztos visszamegy
Még várj néhány napot
3/4 A kérdező kommentje:
Az baj,hogy szorít az idő már csak a jövő hét van és így is nagyon nehezen tudnék Pestre felmenni... :-/ Azért érdeklődöm postán meg telefonálgatok hátha...De.köszönöm :-)
2015. febr. 5. 20:51
4/4 A kérdező kommentje:
Ma sikerült elérnem őket, kiderült, hogy már rég bement csak elfelejtettek visszaigazolást küldeni -.- de e-mailben már meg is kaptam és minden rendben :D
2015. febr. 6. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!