Aki nagyon érti a felvételis dolgokat! A jelentkezéssel kapcsolatban kérdeznék pár dolgot?
Sziasztok:)
eléggé kinaiul van nekem ez a felvételizős, jelentkezős téma:$ nem tudok senkit aki elmagyarázná nekem, ezért írok ide:)
tudom, h még majd később lesz aktuális a felvételi, de szeretnék tisztában lenni vele:)
és nagyon örülnék, ha vki leírná nekem a legfontosabbakat:)
nézegettem a [link] oldalt, és itt van egy pontszám számító...addig okés, h beírom a kért tantárgyak eredményeit, de utána van olyan, h választott tantárgy I.-II. amit két évig tanultam (bármilyen)...ide szóval bármit beírhatok, legyen az tesi, info, bármi a szaktól amire jelentkezek függetlenül?:)
és amikor beküldöm a felvételi lapot, azon is ugyanígy kell/lehet beírnom, mindegy milyen szakot jelölök?:)
elnézést, ha butaságot kérdeztem, csak tényleg nem tudom:$
előre is köszönöm a válaszokat:)
nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) mostmár azért értem...:)
itt szerettem volna kiszámolni a pontjaimat, és azt tudom, h ahová szeretném majd beadni a jelentkezésemet, magyar és történelem kell...na most ebben a kalkulátorban már oda van írva, és én mindent be is írtam, akkor a választottakhoz mit lehetne írnom? szintén a magyart és a történelmet ugye?:)
kicsit hülyének érzem magam:$ elnézést h ilyen fárasztó vagyok, biztos teljesen érteni fogom addigra, csak érdekelne, h már most tudjam:)
előre is köszönöm:)
ohh már megvan:$ végre felfogtam:D
köszönöm szépen...átolvastam megint és mostmár érthető:)
köszönöm szépen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!