Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Zsigmond...

Mi a véleményetek a Zsigmond Király főiskoláról?

Figyelt kérdés
Pénzügy és számvitelre jelentkeznék.
2010. febr. 9. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. febr. 9. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem eddig tetszik, ez most a második félévem ott. Ha valami konkrétan érdekel, szívesen válaszolok csak kérdezz!
2010. febr. 12. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
nyílt napjuk tetszett én másodiknak jelöltem meg
2010. febr. 12. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:
milyenek a tanárok?a diákélet?vizsgák stb? hallani,hogy a diplomája nem ér sokat,ez igaz?
2010. febr. 13. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
A tanárok rendesek, legalábbis nekem eddig nem volt gondom velük. Persze itt is van egy-két érdekes arc mint mindenhol, de alapvetően elég szimpatikusak. Például amikor megláttam a jog tanárt, frankón azt hittem, hogy vagy hajléktalan vagy ő a karbantartó. :) A diákélet is elég pezsgő, gyakran szervez a HÖK kirándulásokat (pl. tavagy decemberben Bécsbe lehetett kimenni, most Velencébe szerveznek utat), stb.-t. Minden félévben vannak ingyenes! nyelvtanfolyamok nagyon sok nyelvből (még japán és kínai nyelvből is) ami szintén nagyon hasznos. Tetszik az is, hogy minden fontos dologról e-mailben értesít az iskola: beiratkozási tudnivalók félévenként, nyelvtanfolyamok indulása, stb. Tehát, minden infót megkapsz levélben, nem kell a TO-n kilincselni ahhoz, hogy informálódj. Számomra egyetlen hibája van csak, hogy kint van a világ végén Békásmegyeren. Kb. 1,5 órát utazok odáig és vissza.
2010. febr. 13. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,én is bejelöltem másodiknak,az utolsó hozzászólás alapján eléggé szinpatikusnak tűnik az iskola:)
2010. febr. 14. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!