Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez normális? Úgy őszintén!

Ez normális? Úgy őszintén!

Figyelt kérdés
Nah beneveztek egy angol nyelvi versenyre.A 100-ból 94 pontot értem el.Enyém lett volna a legmagasabb pontszámú feladatlap eddig.Jutott már más is tovább,de azért ez elég jó eredmény.Nos a tanárom azért nem küldött tovább,mert az elején a nevemet nem nyomtatott nagy,hanem írott betűvel írtam.A suli,lakhely,telefonszám minden más jól le volt írva,kivéve az a rohadt név.A tanárom nem küldte tovább.Meg is magyarázta miért:Aki a nevét nem tudja nagybetűvel leírni ahogy azt kérik,akkor nem érdemli meg,hogy továbbjusson.Szerintetek jogosan vagyok mérges,vagy télleg egy f4sz vagyok?
2010. febr. 8. 13:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Am 11.-es vagyok..
2010. febr. 8. 13:43
 2/8 anonim válasza:
Ez beteges. Az igazgató tud róla? Egy kis figyelmetlenség.. ez szerintem ilyen magas elért pontszámnál eltekinthető lenne.
2010. febr. 8. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Mennék az igazgatóhoz, nem hagynám magam. Te se hagyd! 11.-es vagy állj ki magadért. Ilyet nem tehet.
2010. febr. 8. 13:54
 4/8 anonim válasza:

Hát erre nem tudok mit mondani...

Menj az igazgatóhoz/igazgatóhelyetteshez, mást nem nagyon tudsz csinálni...

2010. febr. 8. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad, nincs hozzá joga! Ennyire utál a tanárod? Utáld vissza, panaszold be. Vagy a következő pontszámot elért gyerek a favoritja? De akkor mért neveztek be?
2010. febr. 8. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha nem is mész, örvendj annak, hogy ilyen jól megy az angol és hogy ennyire okos vagy. Később meg fog látszani, majd ha elmész egyetemre.

Én is úgy voltam, hogy a liciben nem vittek egy versenyre se, mert szókimondó vagyok és ezért nem szerettek a tanárok, pedig elég jól tanultam. Elkerültünk az egyetemre, nekem minden vizsgám sikerült, az "okosaknak" meg elég gagyi eredményük lett. Persze mindenki nagyot nézett.

szóval fel a fejjel, az csak egy sz@ros verseny, mindenki tudja, hogy simán megnyernéd.

2010. febr. 9. 01:05
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. febr. 9. 19:23
 8/8 A kérdező kommentje:
01:05-jah nálunk is elég sok a s3ggnyaló...Anyuci kisjánya...A millió forintok meg a háttérben...Elég égő...
2010. febr. 9. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!