A nyelvvizsgáztatókat cserélik vizsgáknál? Pl most voltam vizsgázni és akkor a következő vizsgánál megint más vizsgáztató lesz ugye? (szóbelinél)
szerintem direkt buktattak meg.
olyat kérdezett,hogy csak lestem,meg sokszor volt az,hogy amit már 1szer elmondtam azt megint megkérdezte, és amikor én próbáltam irányítani a beszélgetést pl h bővebben kifejtsem,vagy hasonló dologról beszéljek,közbe vágott és hülyeségeket kérdezett.
odáig jutottunk el h voltam Londonban,akartam mesélni arról h hol voltam meg ilyenek, erre a kajáról kérdezte, h ízlett -e ,mondtam h nem,mert nem az én ízvilágom,kérdezte h mért nem ízlett ,elmondtam ugyanezt, aztán néma csend, mintha megakarna gyilkolni a szemeivel kb úgy nézett rám,aztán kinyögtem h nem szeretem a disznóhúst és h ott az volt.
meg amikor magyar szöveget kellett angolul összefoglalnom, elmondtam h mi a lényege a diákmunkának,és elmondtam h mi a saját véleményem az egészről.
aztán megint néma csend.
aztán megkértek h olvassam fel,amit a papírra írtam, aztán felolvastam ugyanazt amit elmondtam...
aztán kiküldtek.
60ból 28 pontot kaptam.
egész addig nem izgultam,amig nem kérdezett olyan dolgokat,meg nem vágott közbe.
na akkor kb minden bajom volt, amikor meg néma csend volt majdnem elbőgtem magam.
én eddig azt hittem h tudok angolul,mert pl amikor angol tanárommal beszéltem 40 percig folyamatosan és ő is belekérdezett mindenbe részletesen akk minden okés volt, ment,meg a szituáció is .
és most kb 1 világ omlott össze bennem. elment a kedvem az angoltól kikészültem.
17 éves vagyok :S
amúgy az 1. srác 18 pontot a 2. csaj 40 3.én voltam én 28 pontot kaptam és 4. szintén 40 pontot kapott és nekem furcsa volt,hogy akik 40 pontot kaptam 20 perccel előbb jöttek ki ,mint pl én meg a srác.
meg azis furcsa h ennyire hasonlítanak a pontszámok.
lehet h ezt csak én mesélem be magamnak,nemtudom.
de remélem,hogy váltanak,és nem azt a hibbant nőt kapom ki ...
Mért nem mész akkor egy másik vizsgára? (Bármire, csak nem az orogóra)Szeretik a BME-t, szeretik az Eurót. Azzal, hogy belekérdez, még nincs semmi baj, a vizsgáztató akarja eldönteni, hogy miről kérdez, ez így teljesen normális. Ha nem tartottad szakszerűnek a vizsgáztató viselkedését, nyugodtan írhatsz nekik egy panaszlevelet, attól nem lesz több pontod, de a kérdezőt elővehetik. És a vizsgáknak fix idejük van, nem tarthat egyik vizsga 20 perccel tovább, mint a másik.
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!