Egyetemi vizsgán, hol van megírva, hogy nem tartózkodhatok kettesben a vizsgáztató tanárral a vizsga ideje alatt?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha pl én vagyok az utolsó vizsgázó és a tanár kiküldi az utolsó előtti vizsgázót, holott az még fel is ajánlotta hogy bent marad mert megvár engem, de a tanár kiküldte. Mindezt úgy, hogy még a fél év során az előadásokon többször hangoztatta, hogy az utolsó előtti vizsgázónak mindig bent kell majd maradnia amég az utólsó diák nem végez.2011. jan. 6. 19:04
1/12 anonim válasza:
Nem tudom ez hol van megírva, de ha jó jegyet kaptál akkor ne firtasd. Am nálunk valamelyik tanár betartja, valaki nem.
2/12 A kérdező kommentje:
Azért firtatom, mert megbuktatott. Olyan dolog miatt, amiben nem volt igaza. De nem tudom bizonyítani hogy ezért buktatott meg, mert nem volt bent senki aki hallhatta volna...
2011. jan. 6. 19:10
3/12 anonim válasza:
Akkor szerintem menj be a hallgatói önkormányzatra. ott tudnak felvilágosítást adni, de az a gyanúm hogy továbbküldenek a dékánhoz.
4/12 anonim válasza:
Szerintem olvasd el az iskolád Tanulmányi- és Vizsgaszabályzatát! Nem vagyok benne biztos, hogy erről rendelkezik -e, mert én mindig csak a rám aktuálisan vonatkozó részeket szoktam elolvasni, de egy próbát megér. Másrészt még sosem voltam ilyen helyzetben, szeretek mindig az elsők közt bemenni. Legközelebb te is tégy így! (Az elégtelen osztályzatodat szerintem nem nagyon fogod tudni semmissé tetetni)
5/12 anonim válasza:
Esetleg beszélj az utolsó előttivel, hogy igazolja azt, hogy a tanár kiküldte őt.
6/12 anonim válasza:
A TVSZ-ben. De nehogy azt hidd, hogy bárkit is érdekelni fog. Nem akarom elvenni a kedved, de az egyetemen kéz kezet mos...
7/12 A kérdező kommentje:
3an vizsgáztunk. Én kezdtem. És félreültetett mert szerinte nem tudtam valamit, amiről a végén kiderült,hogy fél órával ezelőtt már elmondtam a megoldást csak ő azt mondta, hogy az nem jó. Így a legvégén is visszahívott magához. Az a helyzet, h ő a dékán.
2011. jan. 6. 20:15
9/12 anonim válasza:
Egyetemen a dékán az isten. Ha ő megbuktat, akkor meg vagy buktatva. Pont. Nem érdemes tovább firtatni ezt a dolgot, mert csak rosszabbul fogsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!