Egyetemi vizsgán, hol van megírva, hogy nem tartózkodhatok kettesben a vizsgáztató tanárral a vizsga ideje alatt?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha pl én vagyok az utolsó vizsgázó és a tanár kiküldi az utolsó előtti vizsgázót, holott az még fel is ajánlotta hogy bent marad mert megvár engem, de a tanár kiküldte. Mindezt úgy, hogy még a fél év során az előadásokon többször hangoztatta, hogy az utolsó előtti vizsgázónak mindig bent kell majd maradnia amég az utólsó diák nem végez.2011. jan. 6. 19:04
11/12 anonim válasza:
hát sajnos akkor ez van. szerintem inkább ne ugrálj és próbáld meg újra. sokkal rosszabbul jársz, ha ilyen szintű ellenségeket szerzel. sajnos ez mindenhol így van az életben, nem csak az egyetemen, meg kell szokni...
12/12 anonim válasza:
Ez súlyos. Nem járt el helyesen, akár dékán, akár nem. Különben én is hallottam ilyenről, hogy aki az utolsó előtti, annak bent kell maradnia elvileg, de gyakorlatilag nincs ilyenről sok tapasztalatom, mert mindig szeretek valahol az elején bemenni. Az is biztos, hogy valamelyik tanár betartja, valamelyik nem csinál nagy ügyet belőle. Pl. nálunk első évben, szigorlaton csak hárman mentünk el az első alkalomra, és a professzor (megjegyzem, nagyon korrekten) azt találta ki, hogy ketten feleljünk párosan, tehát mondjuk felváltva a tételeinket, hogy ne kelljen ilyen helyzetbe kerülnie. Viszont ebben a félévben volt olyan is, egy másik tanárnál, hogy az utolsóval már kettesben maradtak, de nem volt semmi gáz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!