2015-ben összesen 61 pontos lett a központi írásbelim és kitűnő tanuló vagyok. Ez mennyire számít rossznak illetve jónak, ha a Berzsenyi Dániel Gimnáziumba szeretnék menni humán tagozatra?
Nekem 69 lett es en is gimibe keszultem.
De amugy #1es lattad mar a feladatokat?
Szerintem nehezebbek voltak mint az elozoek..
Kinek mi konnyu, kinek mi nehez. Ez szubjektiv, es emberfuggo.
Azt hiszem, a Berzsenyiben majdnem mindenkit behivnak. De tobb sulit jelolj! Pl.: Leoveybe, Telekibe, Szinyeibe tuti behivnak! :)
Szerintem van eselyed, biosz-kemiara valaki 61 ponttal jelentkezik, bar lehet hogy erre a szakra kevesebben jelentkeznek!
En is jobbra szamitottam, de azt mondta az osztalyfonokom, hogy rengeteg tantargybol vagyok dicseretes, es ha ezt megnezik, akkor megfordul a fejukben, hogy o tud valamit, es tobb pontot adnak a szobelire!:)
Amugy szerintem is nehez volt, es ha valaki nem csinalta meg, csak megnezte a feladatokat, ugy konnyu mondani, mert en pl meg a tizest is megcsinaltam es nem adtak meg a pontot, mert nincs benne logika, vagy nem jo a logikam!
Pedig se feladat, se megoldokulcs nem irja, hogy kell logika, es a jo eredmeny megis kijott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!