Szerintetek felvesznek? Ha igen, akkor melyikbe?
Fiú vagyok és így tervezem :
1. Eötvös
2. Madách
3. Szinyei
4. Szinyei
5. Leovey klara
én most vagyok elsős a Kölcseyben. Már egy éve vége van számomra ennek a felvételizős sz*rságnak.
Ajánlanám figyelmedbe, hogy nem minden az elért pont. Én így nem kerültem be az Istvánba (ami amúgy húzós iskola). Jók voltak a hozott pontjaim, 68 pontot írtam, a szóbelim pedig szinte hibátlan lett. szóval én azt mondom, mint tapasztalt felvételiző, h jól gondold át a sorrendet, az osztályokat az szakokat stb írd össze, add be az ofődnek és utána... egyszerűen csak engedd el! Nincs befolyásod afölött, hogy hova kerülsz be, emiatt pedig nem éri meg a nyarat egy gyomorfekéllyel indítani, mert a feszültség addigra szűnt meg. Oké?:)
Élvezd ki az utolsó félévedet ebben a közösségben, mert hidd el, lesznek pillanatok, mikor hiányozni fognak.
Sok sikert kívánok, remélem összejön az álomiskola.:)
Hello!
Én idén 90 pontot írtam,és 5,0 az átlagom.Tekintve,hogy kispesti vagyok,nekem a személyes preferanciám az Eötvös/Karinthy(emelt angol).Nem tudok dönteni.
Te neked mi a sorrended az Eötvösben?
Nekem humán>reál de ezen még el kell gondolkodnom,mert hiába a történelem érdekel a legjobban,de a kísérletezés sem teljesen érdektelen számomra.Nem tudna valaki javaslatot adni?Szempontjaim a következők:
1.tanárok emberi és szakmai oldala
2.osztálytársak,iskolaközösség,diákélet
3.megközelíthetőség,közelség
Várom a segítő válaszokat!
Előre is köszönettel.
14/F
Közösségszempontból BDG első helyen, Szinyei nagyon romlott az utóbbi években!
De BDG-be 70 pont lehet, kevés, viszont ha jó közösséget, jó tagozatos oktatást szeretnél, az legyen első helyen, még ha nem is vesznek fel ennyi ponttal, automatikusan oda kerülsz, amit első helyre jelöltél, és elég pontod van, szóval ne tegyél előre valamit csak azért, mert oda esélyesebb, hogy bekerülsz, ha nem oda akarsz menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!