Jogosan érzek így?

Figyelt kérdés

Idén kezdtem az egyetemet,levelező szakon,viszont nem jött be egyáltalán,ezért kérelmeztem az átvételem nappalira,és át is vettek,így februártól nappalin fogom folytatni.Már most félek,hogy mi vár rám,hiszen a levelezőn teljesen más volt a rendszer.Bejárós leszek,az utazás napi 1-1,5 órát vesz igénybe csak oda.Így a koleszos bulikból kimaradok.Aggódom,hogy túl sok mindenről lemaradtam már,hogy nem nappalin kezdtem,a gólyabált,a gólyatábort,a szívatásokat,nem ismerek senkit sem,a tanárokat sem.

Van köztetek olyan aki hasonló helyzetben volt?

20/L

2015. jan. 20. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezen ne aggódj. Akkor is ismeretlen mindenki, ha rendesen nappalin kezded. Így egyszerűbb neked, mert már tudnak segíteni majd. Örülj, hogy nem mentél gólyatáborba. Már úgyse lesz.
2015. jan. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!