Kinek, hogy sikerült a 2015-ös felvételi?
Figyelt kérdés
Nektek hogy ment ma a felvételi? Szerintetek nehéz volt az idei? Ki hány pontot szerzett kb.? :)2015. jan. 17. 15:56
61/74 Zita1213 válasza:
Emberek! Ha nálatok a matek rossza az 30 körüli pontot jelent akkor....még nem láttátok az enyémet. :D én lennék a világ legboldogabb embere ha 30 pont körül lenne :D magyar: 34 pont lett (enyém a legjobb az osztályban lol) matek: 15.. ugyhogy ez tényleg rossz nem úgy mint ahogy nálatok a ,,rosszat" jelenti
62/74 anonim válasza:
Sziasztok! :)
Sajnálattal hallom, hogy ilyen nehéz volt az idei felvételi, én szerencsére 2éve felvételiztem (6. után elmentem az előző iskolámból).
Nem jön senki az AKG-ba? Én oda járok. :)
63/74 anonim válasza:
Sziaaa:) De jó neked:D Én már nagyon várom a szóbelit, már beszélni, mesélni akarok magamról meg minden aaaah:D:D És nem hiszem:o:/
64/74 Jv LoL válasza:
tud valaki valamit az országos átlagrol?
68/74 anonim válasza:
igen az országos átlag 51
am nekem 80pontom lett 44 magyar 36 matek:)
69/74 anonim válasza:
Kit hova vettek fel?:) Én a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumba fogok járni:)
70/74 anonim válasza:
Tiszaujvarosi Eötvös József gimnázium:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!