Kinek, hogy sikerült a 2015-ös felvételi?
Figyelt kérdés
Nektek hogy ment ma a felvételi? Szerintetek nehéz volt az idei? Ki hány pontot szerzett kb.? :)2015. jan. 17. 15:56
41/74 anonim válasza:
most olyan nagyra tartjátok magatokat, majd mikor megkapjátok sírva nézitek a 10 pontos matekotokat ..
43/74 anonim válasza:
Szerintetek max pontos szóbeli, kitűnő bizonyítvánnyal és 76 pontos írásbelivel be lehet jutni egy jó színvonalú gimibe? :))
44/74 jjuudiitt válasza:
nekem a magyar 43 a matek 41 pont lett :)
45/74 anonim válasza:
sziasztok. hogy lehetne megnézni a ságvárinál hogy hány pontom lett 28. elött? csakmert azt a suliba jelentkezo lapot 27. én már vissza kell vinni, es sokat segitene a jelentkezésben ha tudnám hány pontom lett.
46/74 anonim válasza:
Én 4-5ös tanuló vagyok,és nagyon elrontottam..
A magyar 17 pont lett a matek pedig 15..nem vagyok büszke rá dehát ez van..
47/74 anonim válasza:
46-os ezt szépen elrontottad. De az, hogy hányas tanuló vagy nem jelent túl sokat, hisz egy rosszabb iskolába simán lehetsz kitűnő amikor egy erősebbe meg hármas lennél. Hova akarsz továbbtanulni?
48/74 anonim válasza:
EMBEREEEEEK! Talán ez nyugtató hír lehet a számotokra..Én voltam az a naaaagyon hosszú válasz még..:D Most találtam egy ilyen diagramot, amitől szerintem mindenki megnyugodhat egy kicsit:D Én kedden tudom meg az eredményem, majd megírom azoknak, akik kíváncsiak rá:D És itt van az a diagram, értékelés: [link]
49/74 anonim válasza:
Legalábbis abban az iskolában, de szerintem mindenhol kb. ennyi az átlag:D Én már nem is bírom kivárni az eredményem:D:DDD
50/74 anonim válasza:
/46-os voltam
Tudom nagyon elrontottam..
Amúgy szakközép iskolába akarok menni Szegeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!