Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kb.9 óra múlva felvételi!...

Kb.9 óra múlva felvételi! Nagyon izgulok, ti is?

Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 00:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
Én is nagyon elcsesztem matek javítókulcs alapján olyan 35 körül a magyart már meg sem mertem nézni:(
2015. jan. 17. 16:42
 32/70 anonim ***** válasza:
én bármit megadnék egy 35 pontos matekért xD
2015. jan. 17. 16:44
 33/70 anonim ***** válasza:
Ngayon nehéz volt főleg a matek egyébéknt megnézhetitek a javitókulcsok is fent vannak. Én a matek 8. 9. 10. feladatára írni sem tudtam, maikor beszedték a metakot kérdezte a tanár, hogy nehéz volt-e, mndtam igen és mondta, hogy a kollégák megnézték és azt mondták, hogy tényleg nehéz. A másik mindig törttel kezdtek az eggyes feladatban most meg ilyen, hülye szöveges, és én 4-es matekos vagyok, aztán örülök a 20 pontnak majd. A magyarba a fogalmazást meg a szövegértést tudtam, de az a mellérendelő, alárendelő, alany, állítmány viszony nehéz volt az rossz lett.
2015. jan. 17. 16:58
 34/70 anonim ***** válasza:
Előző vagyok én sem néztem meg, mert ahhoz nem volt bátorságom.
2015. jan. 17. 16:59
 35/70 anonim ***** válasza:

16:58-as ezzel én is így voltam vmit most változtattak,de

qva nehéz volt a matek,a magyar az sztem könnyű volt

de ezt a hülye alany-állítmányt én se tudtam.

Nekünk azt mondta a matektanárunk hogy van benne olyan is amit még nem is vettünk csak megemlítettünk órán és majd március körül fogunk venni.(ilyen volt a 10-es feladat is)

nekem volt bátorságom megnézni a javítókulcsot,de sztem rosszul tettem.Nem értem miért így állítják össze hogy még ezzel is szop@ssanak minket.Magyarról még úgy jöttem ki hogy hú milyen könnyű volt,matekról meg már úgy hogy tünjünk már el ebből az iskolából!

2015. jan. 17. 17:10
 36/70 anonim ***** válasza:
Nekem a magyar 36 pont lett, a matek 18 :( A fogalmazást be se tudtam fejezni, az alany-állítmányra nem emlékeztem, a Balatonost teljesen összekevertem. Matek meg no comment.
2015. jan. 17. 17:22
 37/70 anonim válasza:
Nekem a magyar 42 pontos a matek 33 pontos. Az izgulásom miatt figyelmetlen voltam, ez lehetett volna jobb is!!! Szerintetek elég lesz ez 1 erősebb gimibe?
2015. jan. 17. 17:36
 38/70 anonim ***** válasza:
34-es vagyok 70 valahány pontod lesz, az mióta gáz? Ha a kettőből együtt érek el 50-et akkor a világ legboldogabbja leszek, de ezt nem hinném, hogy sikerül.
2015. jan. 17. 17:39
 39/70 Adelll válasza:
szerintem én csak szerdán fofom megnézni a javítókulcsot de csak azért mert csütörtökön lehet megnézni és nem szeretném hogy nagyon váratlanul érjen.
2015. jan. 17. 17:40
 40/70 Adelll válasza:
Ja amugy vicces mert olvastam a kommenteket es mindenki irja milyen nehéz vilt a metek pedig szerintem épp higy a magyar volt nehéz. Mondjuk én mindent megcsináltam,elég volt az időm. Kérdes hogy jo-e.:D (előző voltam)
2015. jan. 17. 17:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!