Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon izgulok a felvételi...

Nagyon izgulok a felvételi miatt, nincs valakinek kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nem izgultam az elmúlt félévben egyáltalán, nem is értettem, hogy a többiek mit vannak úgy oda. De, mint a derült égből villám csapás, úgy jött rám a reggeli idegesség. Nem akarom, hogy leblokkoljak... tegnap volt zongoravizsgám. Nem izgultam előtte, úgy voltam vele, hogy menni fog, magabiztos vagyok. Csak akkor jött rám a sokk mikor ott ültem a zongora előtt a vizsgabizottsággal szemben, én meg lefagytam, és elfelejtettem, hogy kezdődik a darabom. Nagyon rossz volt...nos, tippek, hogy ne izguljak olyan nagyon?

2015. jan. 16. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Az természetes, ha így érzel:) Mikor én felvételiztem, egyfolytában remegtem, de tényleg. Pedig tök meleg volt a teremben, én meg ott ültem kabátban:D Jól nézhettem ki..:) Barátnőm meg egyfolytában beszélt. Mindenkin máshogy jön ki, szóval ne aggódj. Viszont mikor megkaptam a lapot, azonnal dolgozni kezdtem, és onnantól kezdve elmúlt minden ilyen érzés, mert dolgozott bennem az adrenalin. Magyarnál pl én úgy kezdtem, hogy máris megnéztem, hogy mi lesz a fogalmazás téma, mert tudatalatt addig is dolgozott rajta az agyam, míg a többi feladatot csináltam. De persze a többi feladattal kezdtem. Az a lényeg, hogy ha egy olyan feladattal találkozol, amihez hozzá sem tudsz fogni, ne pánikolj be, hanem menj tovább. De tényleg ez a lényeg, mert ha nyugodtan kezeled, akkor tudsz addig a többi feladatra koncentrálni. Csak nyugtasd le magad, ha te sem tudod máris, valószínűleg más is gondolkodik rajta:) Képzeld, én a matekban a legtöbb pontot érő feladathoz egy szót sem írtam, mégis felvettem abba a suliba, amit elsőként megjelöltem. És nem egy gyenge suli. Szóval neked sincs okod félni, ha tanultál és mindent megtettél, akkor jól fog sikerülni. Amúgy meg az izgulás sokszor jót tesz, mert segíti a gondolkodást:) Sok szőlőcukor, csoki, víz és nyugalom. Ez a titka:) Nagyon szurkolok, ügyes legyél!!!:) 16/l
2015. jan. 16. 20:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az édes választ! Fogalmam sincs, hogy milyen lett úgy összességében, de elég nehéz volt. Jaj.
2015. jan. 17. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!