Kb.9 óra múlva felvételi! Nagyon izgulok, ti is?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 00:17
21/70 anonim válasza:
Lejebb fognak kerülni a pont határok biztos
22/70 anonim válasza:
Hálaistennek nem csak én szenvedtem a matekkal. A magyart nagyon könnyűnek találtam,nem is értettem mi értelme megírni,mert kb 5.-es szinten volt. Na hát a matek. Én nagyon megijedtem mikor kinyitottam a lapot. Az elmúlt években az első feladat mindig valami beirogatos,vagy rövid számolással foglalkozo feladat volt,ami még a fél lapot sem terítette be. Az ideiben viszont majdnem egy egész lapos volt az első feladat,de könnyű volt,nem volt annyira nehéz. Viszont az utolsó 3 feladatra nem maradt időm,egy betűt sem tudtam elolvasni belölűk. És a többi feladathoz is nagy hülyeségeket írtam ahogyan az előbb néztem a megoldókulcsban. A magyarom kb 30 pontos a metekom meg 20 lesz. Nagyon elszúrtam,de hát már nem tehetek semmit.
23/70 anonim válasza:
Hát nekem a magyar az ment, kb 45 pontos lett a javítókulcs alapján, a matekból az utolsó feladathoz egy betűt sem írtam, a szögszámítósnál pedig az alfa szöget nem tudtam, így a matek kb 42 pontos lett. Hát eléggé elbasztam, de legalább nem vagyok egyedül :D
24/70 anonim válasza:
Örülök hogy nem csak szerintem nem volt könnyű a matek. Körülbelül 65-70 pontra számítok összesen. Ti?
26/70 anonim válasza:
Magyar kb. 44 pont, nagyon könnyű volt. :D de a matek:'d 29 kb. pápá, gimi! :D
27/70 anonim válasza:
most vmit változtattak mert már megcsináltam a tavalyit is
(meg még 1 csomó feladatot),de egyik sem ilyen volt
magyar jó lett kb 40 pont matekon sírni tudnék kb 20 pont
nagyon elrontottam :(
28/70 anonim válasza:
A 10-est el sem kezdtem,mert nem is volt rá időm,meg hát azt sem tudtam hogy álljak neki,nekwm is a magyar ment jobban!
29/70 anonim válasza:
Amúgy én is kb.60-65 vagy még esetleg 67-70 pontra tippelek
,de inkabb az előbbi :( .........
30/70 anonim válasza:
Áhh...matek qva nehéz volt... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!