Melyiket könnyebb elvégezni?
Újra készülök érettségire, és egyéb dolgok miatt is, olyan okj-t kell választanom 1 évre, amin a lehető legkevesebb a gyakorlat, gondolom nyáron van, de nem tudom...illetve a legkevesebb időt igényli, szerintetek e 3 lehetőség közül melyik a legmegfelelőbb? Protokoll ügyintéző, utazásügyintéző, marketing- és reklámügyintéző
Egyikben sem szeretnék elhelyezkedni, de ha már felsoroltam őket, akkor az is érdekel, hogy melyik ér egyáltalán valamit, bár lehet egyik se.... Kérlek a fő kérdésre koncentráljatok, ne arra, hogy ne menjek ezekre.
sztem ez egyik se vészes...
de akkor legyen a marketingügyintéző
És igaz, hogy ezek nyáron vannak? És Kb 1 hónap? Csak, mert én estire megyek és pont azért, mert nem tudom megoldani azt, hogy folyton ott legyek, akkor a gyakorlatot nem tudom, hogy lehetne...
Szerintetek időben sokat számít 10% diferencia? Mert azt kell választanom, ahol kevesebb a gyakorlat, de még így se tudom, hogy fogom megoladni.:S Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!