Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ICTC hajópincér képzést...

ICTC hajópincér képzést megéri elvégezni, könnyebb vele kijutni folyami hajós melóra?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 17:07
 1/5 anonim válasza:
Csak nyelvtudás kell. Egy erős Német társalgás szint. Pincér tanfolyam csak jó marketing fogás :P
2010. máj. 6. 14:13
 2/5 anonim válasza:
és ha nincs felszolgálói végzettségem? én ezért veszek részt a tanfolyamon. a Német nyelvtudásom c1 szóval azzal nincs gond az angolom meg agy erős közepes.
2011. febr. 19. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha kérdésre kellene válaszolni, nyilván nem nehezebb kijutni ezzel a tanfolyammal, mintha semmi nem lenne és egyedül végzettség és tapasztalat/referencia nélkül.

Jó angol (német, francia előny), de ha egy munkáltató szemszögéből nézem, inkább felveszek olyat, akinek van valami derengése a dolgokról, mintha csak nyelvismerete lenne.

Még az is elképzelhető, hogy többet ér, mint más magyar pincér végzettség.

Magyar mentalitáson meg nem lepődök meg, hogyha valaki valami jót próbál létrehozni, egyből pénzkidobás, marketing kell, hogy legyen.

Én nyelvtanfolyamnak fogtam fel, csak épp akkreditált szakmával együtt, ami kicsit nemzetközi.

Egyszerű a dolog, nyelvismeret, tapasztat, ez a tanfolyam.

Mindhárom kell, körülbelül ebben a fontossági sorrendben.

Ugyanakkor tapasztalatból nem kell olyan sok, hogyha tanfolyam van hozzá.

Szerveznek interjút, ami vagy sikerül, vagy nem, de lehetőség.

Jobb, mintha személytelenül telefonon próbálkoznál.

C1 angol nyelvvizsgával rendelkező ember nem feltétlen van képben szakmai angolból.

A másik, hogy senki nem tud társalgási szintnél jobban az elején.

2013. jan. 4. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Senkinek nem ajánlom ezt a sulit.

Tipikus magyar:számlát nem ad,ahol tud,spórol a tanfolyami alapanyagokon,a nyelvoktatás egy vicc,ráadásul ha nincs semmilyen tapasztalatod mint pincér vagy barista,esélyed kicsi hajóra kijutni.

Persze lehet.Nekem pl be kellett volna hamisitanom az önéletrajzomat,bekamuzni hogy hol voltam pincér,aztán igy,fakezűen elmenni egy hajos felvételire..

hát nem kamuzok..magamat nem tagadom meg,

de ez a banda,amit művel,beetetik a sok lelkes amatőrt! Egy kis NAV nem ártana nekik.Szoval aki hajora vágyik,máshova menjen.

2018. nov. 22. 16:56
 5/5 anonim válasza:
Én nagyon is ajánlom a sulit! Budapesten végeztem náluk és semmi negatívat nem tudok mondani egyel sem találkoztam azok közül amiket kedves anonim állít! számlát minden pénz mozgásról kaptam az alapanyagokkal sem spóroltak soha sőt drágábbnál drágább cuccokkal dolgozhattunk ha kellett hoztak is pluszt hogy minden biztosítva legyen,az oktatók felkészültek voltak sőt ők is hajóztak éveket úgyhogy valós tapasztalatokat osztottak meg velünk!Lényegében nekem csak is csupa jó tapasztalatom van erről a suliról és nagyon jó élmény is volt azóta pedig a harmadik hajós szerződésemet nyomom! :) Amit nem mellesleg a sulinak köszönhetek mind a tanfolyam mind az interjúra való bejutás miatt is! Ha ők nincsenek szerintem nem lenne ekkora szerencsém
2020. aug. 27. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!