Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A kilencedikes gólyatábor...

A kilencedikes gólyatábor miről szól?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolsó: Szerintem az a legjobb, ha éjszaka kellős közepén felkeltitek őket és kizavarjátok a vak sötétbe pl:. mű pénzt keresni vagy bármit :D Na meg a jó öreg éjszakai túrák :D:D Ijesztgetések :D Ezek mindig bevállnak...Szerintem xD

Am melyik iskolába akarsz szervezni gólyatábort?:D

2010. aug. 7. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
mű pénz helyett ne tudd meg mit olvastam xD xD xD xD xD jujj...
2010. aug. 19. 17:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Ajaj én gondolom x'DD
2010. aug. 19. 17:35
 14/16 A kérdező kommentje:
na mostmár nemsokára túl kell esnii rajta.:P am munkácsy kaposvár
2010. aug. 24. 00:04
 15/16 anonim válasza:
SOK SOK PIAAA!!! véégülis én úgy tudom én is gondolkozom rajta ha menjek-e kecskeméti gáspárba járok:)
2010. aug. 30. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:

igaz hogy már régi a kérdés de én is leirom az élményemet

a mi gólyatáborunk ezekről szólt: haverkodás,túra,beszélgetés,sütés, aztán este meg:,pia,cigi,vizipipa,drog

ezek mind voltak és mindenki mindeggyiket ki is próbálta

aki meg nem azt szekálták egyfolytában de ettől eltekintve nagyon jó volt :D de voltak

2011. febr. 23. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!