Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tegyek ott hagyjam a sulit vagy ne?
Menj át egy Matek tagozatos gimibe vagy vmi hasonlóba aminek később hasznát veszed...
Egyik volt osztálytársam a pannonhalmi "zárdát" végezte el, most sima benzinkutas, ugyanolyan proli lett mint én pedig én csak egy szakközepet végeztem...
Szia, hagyd ott, én azt tanácsolom. Ettől nem vallasz kudarcot!!
Én is otthagytam az első sulit fél év után, és egyáltalán nem bántam meg, sőt! Igaz, hogy utána az új sulit is otthagytam... :D De ez annek volt köszönhető, hogy rájöttem, hogy mennyivel jobb osztályközösségek vannak, és megéreztem, hogy mennyit számít az, hogy milyen az ember osztálya. Nem úgy keltem fel reggelente, hogy jaj, ne, megint iskola, hanem, hogy jaj de jó, ma ilyen meg olyan óráink lesznek. :)
2 és fél év nagyon sok idő, és a sulit nem fogod megszeretni, hanem napról-napra jobban fogod gyűlölni. Szerintem ne vesztegesd az időt, válts most, félév után könnyen átveszik az embert. Mindenképp valami jó gimibe menj, hidd el, a tanulás is sokkal könnyebben fog menni!
Szia!
Én is ilyen "zárdába" jártam, folyton hirdették az igét, hogy jaj, ide jártak a nagyok, hát elismerem nem kis emberek jártak oda, de az már a múlt. Olyanok voltak, hogy sötétedés után nem mehettünk ki, ha diszkóban megláttak minket kihoztak, de ez még semmi, presszóba se mehettünk semmi ilyen helyre. Szószerint bort ittak és vizet prédikáltak(hiszen nem egy papot láttunk kiesni a kocsmából hulla részegen), tőlünk sokan lettek öngyilkosok is, nagyon sokan elmentek, porig aláztak minket, szart se tanítottak, csak követelőztek, emiatt kellett kihagynom 2 évet egyetem előtt, 1-et hogy rendbe jöjjek idegileg, 1-et pedig, hogy felkészüljek 1 év alatt arra, amit 4év alatt kellett volna megtanítaniuk, és mivel ezek reál tárgyak, nem magolhattam be egyedül, tanárra meg annó nem volt pénzem. Én is ezért nem mentem el, mert féltem, hogy kudarcot vallok, illetve felhívtam pár sulit, és nyiltan megmondták, hogy nem vesznek onnan át, mert akiket eddig átvettek idegroncsok lettek és rombolták az osztályközösséget, illetve azért mert az egyház keze elég messzire elnyúlik. Ez egy ördögi kör, én már csak tudom, ha gondolod írhatsz is nekem emailben, segítek, amiben csak tudok, én ugyanezt átéltem, ha nem rosszabbat. Mindenesetre azt tanácsolom, ha tudsz menj el, remélem te el tudsz szabadulni...
Nem beszélve arról, hogy akinek a szülei nem támogatták az egyházat anyagilag, érettségin jól lehúzták, 1-2jeggyel minimum és nem magam miatt mondom ezt...
Na meg engem 4.8-as átlaggal, majdnem max pontos felvételivel, versenyeredményekkel épp, hogy felvettek, viszont nem egy osztálytársam volt, akinek az átlaga 2.0 volt az általános és bekerültek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!