Mit csináljak? Hétfőn érettségizek, és teljesen kétségbe vagyok esve.
Szerintem ebben az esetben csak azt tartsd szem előtt, amit te elvársz saját magadtól. Ne akarj másnak megfelelni, főleg, ha az neked ennyi kellemetlenséget okoz. Ha emiatt bárki neheztel majd rád (tanár, vagy diáktársak), akkor ők nagyon önzőek. Én nem foglalkoznék velük, csak magammal törődnék, hogy azt a szintet elérjem, amit várok magamtól. Ha sikerül a vizsga, utána úgyi másik suli, másik tanárok, és iskolaatársak lesznek. Akik pedig magadért szeretnek, akkor is szeretni, kedvelni fognak, ha nem vizsgázol túl fényesen.
Szóval fel a fejjel, nyugodj meg, és magadnak tanulj, ne másnak:) És gyógyulj meg:)
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom mi lesz. Mint kiderült, nemcsak nekem mondták el ezt a dumát, hanem az osztályban még pár embernek, így már egy-ketten megkerestek msn-en, hogy ügyes legyek ám, mert nem akarnak mogorva vizsgabizottságot. Egy részük csak poénkodott, de egy osztálytársammal össze is rúgtam a port, hogy amit tudok úgyis kihozok magamból, erre a szemembe vágta, hogy ha 4 évig a tanárok kedvence voltam, akkor most az egyszer, hogy az osztálynak is haszna lenne belőlem, tegyek ki magamért, mert neki kell a jó jegy. Nekem igazából tökmindegy, hogy hogyan sikerülnek ezek a szóbelik, mert a matekomat és egy korábban letett érettségi tárgyamat számíttatom el. És eddig tök nyugisan készültem az érettségire, de most totál beparáztattak.
Én ezt nem értem: mióta divat az hogy az első felelő alapján itélik meg az egész osztályt? Ez hülyeség! Már bocs...mármint a tanárok részéről...felesleges stressznek tesznek ki téged,ez nagyon gusztistalan dolog!Az osztálytársaid pedig törődjenek a maguk dolgával,inkább tanuljanak minthogy a Te hátszeleddel próbáljanak érvényesülni! Ezt mondd is meg nekik! Hihetetlen mik vannak! Nyugodj meg,készülj fel ahogy tudsz,de próbáld meg lesz@rni ezeket a hülyéket! Már bocs,de azok...
Ja,és hidd el,az éretségin nem kell mindent szó szerint tudni! Nem is lehet,mert annyi az anyag. Ezt a tanárok is tudják. Ha 4 év alatt rendesen tanultál,az egészet ki fogod rázni a kisujjadból,ebben biztos vagyok! Szurkolok Neked! Mondom,a többiekkel meg ne foglalkozz!
28/L
Aki írta, hogy úgyis elhúzol, annak igaza van!
Szard le a többit, ha némelyikük érti is amit mond, kap négyest, ötöst, a többi meg nehogy már kegyelem kettest kapjon mert jól megy a sor.
A főiskolánkon is megint divat lett a
" én megyek be először mert ha nem tudok semmit, és felidegesitem a tanárt, akkor a többi szopni fog ... "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!