Komolyan, van olyan egyetemi szak amit érdemes elvégezni? Teljesen kétségbe esek lassan.
Figyelt kérdés
Lassan el kellene döntenem hogy hova akarok menni továbbtanulni, de mindenről azt olvasom hogy nincs értelme.(nemzetközi tanulmányok, turizmus stb.) Van valami aminek van értelme??2009. nov. 2. 21:47
1/8 anonim válasza:
Tanulj egy jó szakmát.Nem kell feltétlen diploma,főleg ha nem is érdekel igazán semmi.
2/8 anonim válasza:
Igen ,ha rám hallgatsz doktornak mész méghozzá fogorvosnak vagy fogtechnikusnak mert abban van pénz,vagy nőgyógyásznak,vagy csontkovácsnak,fő hogy magánorvosként eltudj helyezkedni:)
3/8 anonim válasza:
Én, ha újra kezdeném - szerintem építészmérnök lennék (BME).
4/8 Lelenc Kutyamentő válasza:
A tanulás alapvetően értelmes dolog.
Azt azonban Neked kell tudnod, mi érdekel, mit akarsz majd csinálni az életben, és ezért milyen áldozatokat hozol, mit vagy hajlandó megtanulni.
Ha olyan területen szeretnél érvényesülni, ahol nem szükséges adiploma, valóban nincs értelme továbbtanulnod. Ha mondjuk tolmács, közgazdász, tanár, orvos, mérnök stb. lennél, akkor az egyetem nélkül nem fog sikerülni.
5/8 anonim válasza:
legyél gépészmérnök. arra mindenhol szükség van
6/8 anonim válasza:
sztem angolt van értelme választani.
7/8 anonim válasza:
Mérnökség. Már most is tőlünk függ a világ, gondolj bele mi lesz később :D
8/8 anonim válasza:
Az orvosokhoz hozzátenném még a plasztikai sebészetet és a patológiát (ezt főleg külföldön fizetik meg és hiányszakma is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!