Milyen nehéz volt munkát találni főiskola/egyetem után?
Azokat szeretném megkérdezni, akik mostanság végeztek és szeretném tudni nekik mennyi idő után sikerült munkát találni? Hogyan próbálkoztatok és nagyon nehéz volt-e?
Egyszerűen csak hírdetésekre küldtetek-e önéletrajzot vagy személyesen is próbálkoztatok?
Előre is köszönöm.
23L
Ha nincs tucat diplomád, akkor elég hamar vagy azonnal munkát lehet találni.
Már normál ember jobb ha még a diploma megszerzése előtt egy kicsivel elkezd keresgélni és nem a diplomával a kezében, hónapokig kétségbeesve nézelődik munka után egy azon időben a többi 200-300 emberkével aki vele egy időben szerezte meg a diplomáját és ugyanarra a munkára pályáznak.
Hát nekem csak egy lesz, de nagyon aggódom az állás keresés miatt. Azt hiszem igen már most elkezdek nézelődni. Mármint ha arra gondolsz, hogy olyan helyeket, cégeket keresni ahol meg lehet majd próbálni jelentkezni.
Köszi a választ.
Én egy műszaki szakon tanulok, környezetmérnöknek. Nyáron az ÁNTSZ-nél voltam gyakorlaton. Jó lenne ha hasonló helyen kapnék munkát. De nagyon szívesen dolgoznék laborban is, sokat vagyunk ott suli közben is gyakorlatokon.
Meglátjuk találok-e valamit majd.:)
Gratulálok annak akinek sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!