Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Kaposvárról?...

Mi a véleményetek Kaposvárról? Aki ott él, milyen ott élni? Sokan riogatnak rémhírekkel, vagy próbának meg lebeszélni, jogosan?

Figyelt kérdés

Egyetemre mennék oda jövőre.

19 L

2015. jan. 7. 11:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. jan. 7. 12:03
 12/16 anonim válasza:
van 1-2 szak ami nem sokat ér, konkrétan melyik érdekel? csöndes kisváros amúgy, szeretek itt élni, viszont a déli városrész elég veszélyes pl.: Cser, Donner, Szentjakab. A Kossuth tértől északra viszont biztonságosabb sokkal.
2015. jan. 7. 20:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Pedagógia.
2015. jan. 8. 15:31
 14/16 anonim válasza:
Én kaposváron élek nem rossz város elég kicsi és sok a sötét bőrű de békés város viszonylag...szerintem az egyetem jó ugyhogy gyere nyugodtan
2015. febr. 24. 15:52
 15/16 anonim válasza:
Tényleg nagyon gyenge az egyetem!!!! az összes ismerősöm szidja.. a város meg tényleg no comment!! isten óvjon ettől a szennyteleptől téged,én is alig várom h leléphessek....
2015. márc. 27. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:

ez a város egy porfészek. el lehet itt lenni, de szinte mindenki menne el. teljesen jogosan: munkahely kevés (pl. diákmunkát találni egy rémálom), közbiztonság katasztrofális, normális boltok nincsenek (ha az ember shoppingolni akar, legalább Pécsre kell menni).

én örülök, hogy végre meghetek el innen. (én is egyetemre megyek szeptembertől)

18/L

2015. júl. 1. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!