Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kaposvárról Hódmezővásárhelyre...

Kaposvárról Hódmezővásárhelyre el tudok jutni vonattal úgy hogy nem megyek fel Pestre?

Figyelt kérdés
Néztem több menetrendet de csak úgy lehet vonattal menni hogy Pesten átszállás, az a baj hogy nem bírom a buszt hiába veszek be erős hányáselleni gyógyszert, orvos írta fel már azsem igazán hat. kocsink nincsen megrögzött vonatos vagyok és el kéne jutnom Hódmezővásárhelyre. tudtok esetleg valami átszállást hogy vonattal tudjak menni? akár valami kis faluban vagy nemtudom csak valahogy a lehető legrövidebb vonatos utat keresem Hódmezővásárhelyre
2014. aug. 4. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Pályafelújítás miatt nehéz kerülő nélkül eljutni, ha a buszt kizárod. A Fonyód-Budapest-Szeged útirányt ajánlom.
2014. aug. 4. 10:58
 2/3 anonim válasza:
Dombóvárra csak busszal tudsz eljutni kb fél óra.Nézd meg a keresőben,hogy Kaposvár-Hódmezővásárhely,olyat keress ahol 324 km van írva.Baján és kiskunfélegyházán át kell szállni.Ennél rövidebbet nem találtam.
2014. aug. 4. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
tudom Dombóvárig vágányzár van de az még kibírható :) köszönöm megnézem ezt :)
2014. aug. 4. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!