Mi a véleményetek Kaposvárról?
Figyelt kérdés
Szerintetek élhető, szép város? Milyen a közbiztonság?2014. nov. 22. 21:25
1/3 anonim válasza:
Nyugdíjasoknak, diákoknak élhető. Munkalehetőségek, fizetés = 0, sötétbőrűekből egyre többet látni. Mérnökként nem tudtam elhelyezkedni pedig többször is próbálkoztam. Egyre szomorúbbak az emberek, aki tud elmegy innen.
2/3 anonim válasza:
Igen , nyugdíjasok és diákok lakják főként , nekik élhető. Közbiztonság szempontjából nem a legjobb. Főleg éjjel veszélyes , meg egyre többet hallani iskolai erőszakról , gyilkossági kísérletekről stb. Egyre nagyobb a romák és a munkanélküliek száma , plusz az alvilági élet is gyönyörűen folyik , szóval képzelheted.... Ráadásul nem is szép , biztosan van olyan része is , de engem sohasem fogott meg. Pályázhatna a legcsúnyább város címre szerintem. Élhetőnek viszont semmiképpen sem az. Ha teheted messze kerüld el.
3/3 anonim válasza:
Én itt születtem és semmi bajom...jó a közbiztonság nem 100% de mégse ölnek meg minden 2. embert...szerintem jó város bár lenne mit változtatni rajta de a cigányokat leszámítva jó hely és mostanában elkezdtek felújítani részeket ugyhogy nem csúnya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!