(nálatok is) megkergültek a tanárok?
Figyelt kérdés
Hihetetlen... most felvételiztem és lezártak.(lezárásig nem volt gond)De már két tanár megkergült teljesen , és sokkal jobban cseszegeti az osztályt mint az első félévben.A kedvencem a tuti b@sztatás.Teljesen négyesre álltam , és akkor jött , hogy hármasra kellett volna lezárnom téged...
UI:(Nálatok is) megkergültek a tanárok?
2010. febr. 3. 20:02
2/6 anonim válasza:
Nálunk mi kergültünk meg a tanárok szerint..:)
3/6 anonim válasza:
persze hogy megkergültek, mivel nektek második félévben lófaszt nem kéne tanulni általában azzal hitegetik a diákokat, hogy majd az évvégit is nézik a felvételin, de ez kamu. Mert ha nem tanulnátok akkor nem lenne fegyelem az órán és akkor gajra mennének az idegeik.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz , de mi tanulunk... ,annak az előzménye , hogy nem írtam házit...(lófasz majd szóbeli után jön)
2010. febr. 4. 21:49
5/6 anonim válasza:
szóbeli a középiskola felvételihez annyiból áll, hogy bemész azt megkérdezik mit csinálsz szabadidődben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!