Egyetemisták, nem rossz, hogy a karácsony vizsgaidőszak közepén van?
"Harmadéves vagyok orvosin és eddig még nem kellet tanulnom karácsonykor:), és nem is a kettesért szoktam küzdeni:DD Ha normálisan beosztod az idődet simán kimaradhat a karácsony meg a szilveszter."
Drága kolléga, szigorló vagyok, kicsit szerintem többet nyomtam le orvosin, mint te a kettő és fél éveddel. :-D Egy nap esetleg kettő persze kimaradhat, de amikor ötödévben lesz tíz vizsgád, meg amikor negyedévben szívsz a gyógyszertannal és a mellé van még hat-hét vizsga, akkor ezt is nehéz lesz megcsinálni. És itt nem egy-két napot emlegettek előttem. Elsőben persze, hogy nem nagy kunszt beosztani a vizsgáidat, egy könnyű szemeszter mellett, másodikban meg van négy vizsga, igaz, hogy azok nehezek, a mostani vizsgaidőszakod pedig még nincsen befejezve.
"Vigyázz, mindjárt megkapod, hogy az orvosi is büfé :D"
Az orvosi nem büfé, de nem is olyan képzés, mint amilyennek lennie kellene. Manapság abból lesz orvos aki tud seggelni, nem abból, aki orvosnak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!