Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, nem rossz, hogy...

Egyetemisták, nem rossz, hogy a karácsony vizsgaidőszak közepén van?

Figyelt kérdés
Annyit kell tanulnom, és annyira nincs kedvem :( Pedig ez még minimum 3 évig így lesz :(
2014. dec. 24. 17:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
55%
Harmadéves vagyok orvosin és eddig még nem kellet tanulnom karácsonykor:), és nem is a kettesért szoktam küzdeni:DD Ha normálisan beosztod az idődet simán kimaradhat a karácsony meg a szilveszter.
2014. dec. 25. 21:48
 22/27 anonim ***** válasza:
76%
Vigyázz, mindjárt megkapod, hogy az orvosi is büfé :D
2014. dec. 25. 21:59
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

"Harmadéves vagyok orvosin és eddig még nem kellet tanulnom karácsonykor:), és nem is a kettesért szoktam küzdeni:DD Ha normálisan beosztod az idődet simán kimaradhat a karácsony meg a szilveszter."

Drága kolléga, szigorló vagyok, kicsit szerintem többet nyomtam le orvosin, mint te a kettő és fél éveddel. :-D Egy nap esetleg kettő persze kimaradhat, de amikor ötödévben lesz tíz vizsgád, meg amikor negyedévben szívsz a gyógyszertannal és a mellé van még hat-hét vizsga, akkor ezt is nehéz lesz megcsinálni. És itt nem egy-két napot emlegettek előttem. Elsőben persze, hogy nem nagy kunszt beosztani a vizsgáidat, egy könnyű szemeszter mellett, másodikban meg van négy vizsga, igaz, hogy azok nehezek, a mostani vizsgaidőszakod pedig még nincsen befejezve.

2014. dec. 25. 23:23
 24/27 anonim ***** válasza:

"Vigyázz, mindjárt megkapod, hogy az orvosi is büfé :D"

Az orvosi nem büfé, de nem is olyan képzés, mint amilyennek lennie kellene. Manapság abból lesz orvos aki tud seggelni, nem abból, aki orvosnak való.

2014. dec. 25. 23:25
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden szakot csak az végezné el, aki tényleg csak oda való, akkor még bölcsészből is hiány lenne.
2014. dec. 25. 23:28
 26/27 anonim ***** válasza:
#23 Drága kolléga! Idén a farma melletti 14 vizsgámkor sem kellett még mindig ünnepekkor tanulnom, bocsi hogy kiábrándítalak :'( :DD
2016. febr. 29. 22:11
 27/27 A kérdező kommentje:
nekem most télen is parán sokat kellett karikor :(
2016. márc. 1. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!