Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, nem rossz, hogy...

Egyetemisták, nem rossz, hogy a karácsony vizsgaidőszak közepén van?

Figyelt kérdés
Annyit kell tanulnom, és annyira nincs kedvem :( Pedig ez még minimum 3 évig így lesz :(
2014. dec. 24. 17:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én is az 'elosztom a vizsgáim' típus vagyok. Sikerült is idén úgy megcsinálnom, persze ennek következtében nekem még január végén is lesznek vizsgám (de hát valamit valamiért).

Nekem most ebben a pár napban nem kell tanulnom, de 26.-a után már sürgősen el kell kezdenem nekem is. A tavaszi vizsgaidőszak nekem is sokkal rosszabb, amikor nem tudod úgy beosztani a vizsgáid.

2014. dec. 24. 20:28
 12/27 A kérdező kommentje:
nem kis egyetem :D de általában az első vizsgák szoktak könnyebbek lenni, illetve ha nem sikerül elsőre is kell hogy maradjon amire tudok menni, stb :(
2014. dec. 24. 21:23
 13/27 anonim ***** válasza:
Az "első vizsgák a legkönnyebbek" dolog is egy nagy kamu, nekem inkább az a véleményem, hogy az utolsó vizsgákat sz..rják le inkább a tanárok, nem az elsőt :D Pláne, hogy az első vizsga kérdéseiből már be tudod lőni, hogy milyen lesz a többi. Elsőre menni eléggé zsákbamacska.
2014. dec. 24. 23:28
 14/27 A kérdező kommentje:
nekünk eddig mindig az elsők voltak a legkönnyebbek :D utolsó lehet hogy tényleg könnyű, de nem mernék arra menni először ha fontos a tárgy
2014. dec. 25. 00:21
 15/27 anonim ***** válasza:
Én sem veszek fel sosem direkt vizsgát utolsóra :D Amúgy nem az számít, hogy hányadikra mész, hanem hogy lesz-e két vizsga között elég időd tanulni. Próbáld meghagyni a kellő időt, ez a lényeg.
2014. dec. 25. 01:03
 16/27 A kérdező kommentje:

igen, azért is kell most mennem :D

mert korán nem tudtam mert nem volt biztos hogy nem kell gyakuv-znem, ugyh ha nem mek el december végén először csak január 2. hetébe tudnék menni, így nem maradna időm semmire (nem mintha tuti lenne h átmek a mostanin)

2014. dec. 25. 01:52
 17/27 anonim ***** válasza:
Akárki akármit mond, komoly, nem büfészakon, orvosin, jogon ahol főleg vizsgaidőszakban van számonkérés baromi nehéz összehozni úgy a vizsgákat, hogy ne kelljen tanulni karácsonykor.
2014. dec. 25. 13:56
 18/27 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te nem tudod megoldani, még nem lehetetlen :)
2014. dec. 25. 14:09
 19/27 anonim ***** válasza:

"Attól, hogy te nem tudod megoldani, még nem lehetetlen :)"

Szövegértés elégtelen! Hol írtam én olyat, hogy lehetetlen?! Megjegyzem nem csak én nem tudom megoldani, hanem nagyjából az évfolyamom 90 százaléka nem képes erre. Ez a kemény szakok velejárója. Persze úgy is el lehet menni vizsgázni, hogy nem tudunk minden tételt, meg 10-12 év alatt is el lehet végezni a képzést össze-vissza bukdácsolva. Ez is egy megoldás. Meg persze lehet utolsó nap is vizsgázni, majd kikönyörögni a kettest, amit szerencsére így szinte soha nem adnak meg.

2014. dec. 25. 14:23
 20/27 A kérdező kommentje:
szerintem attól is függ, hogy mire hirdetik meg a fontos vizsgákat :) most 2 ünnep köze hirdették :(
2014. dec. 25. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!