Egyetemisták, nem rossz, hogy a karácsony vizsgaidőszak közepén van?
Én is az 'elosztom a vizsgáim' típus vagyok. Sikerült is idén úgy megcsinálnom, persze ennek következtében nekem még január végén is lesznek vizsgám (de hát valamit valamiért).
Nekem most ebben a pár napban nem kell tanulnom, de 26.-a után már sürgősen el kell kezdenem nekem is. A tavaszi vizsgaidőszak nekem is sokkal rosszabb, amikor nem tudod úgy beosztani a vizsgáid.
igen, azért is kell most mennem :D
mert korán nem tudtam mert nem volt biztos hogy nem kell gyakuv-znem, ugyh ha nem mek el december végén először csak január 2. hetébe tudnék menni, így nem maradna időm semmire (nem mintha tuti lenne h átmek a mostanin)
"Attól, hogy te nem tudod megoldani, még nem lehetetlen :)"
Szövegértés elégtelen! Hol írtam én olyat, hogy lehetetlen?! Megjegyzem nem csak én nem tudom megoldani, hanem nagyjából az évfolyamom 90 százaléka nem képes erre. Ez a kemény szakok velejárója. Persze úgy is el lehet menni vizsgázni, hogy nem tudunk minden tételt, meg 10-12 év alatt is el lehet végezni a képzést össze-vissza bukdácsolva. Ez is egy megoldás. Meg persze lehet utolsó nap is vizsgázni, majd kikönyörögni a kettest, amit szerencsére így szinte soha nem adnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!