Gyakorlati helyre önéletrajz?
Figyelt kérdés
9. osztályos vagyok egy szakközépiskolában, és a nyári gyakorlati helyet kell keresnem. Találtam is, és önéletrajzot is kérnek.
Van valakinek valami jó önéletrajz mintája ilyenhez?
Továbbá:
-Érdemes beleírni megkezdett képzéseket, vizsgákat? (pl. megkezdett ECDL)
-Miket tudnék még beleírni? Esetleg a "kötelező önkéntes munkákról", amiket eddig végeztem, és köthető valahogy a szakhoz, vagy képzésen vettem részt amit jóváírtak önkéntes munkaként?
Illetve ha további dolgokat tudnátok mondani, amit érdemes beleírni, azt megköszönném :)
2014. dec. 17. 09:09
1/1 anonim válasza:
Érdemes beleírni munkatapasztalatot (önkéntes), mi az amit szívesen csinálsz, jelenlegi iskolát szakirányt, ha van, a tervezett gyakorlat időtartamát, és minden elérhetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!