Gyakorlati helyhez minek önéletrajz?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam, hogy amikor mennénk gyakorlati helyre akkor nem kell önéletrajz. Az osztálytársaim sem írtak, csak egy megbízó levelük volt és felvették őket. Én meg elmentem egy helyhez és ott egy ember azt mondta, hogy önéletrajz meg ez az.2011. júl. 31. 19:20
1/3 anonim válasza:
Hogy tudjanak szűrni a jelentkezők közül. Ha sokan jelentkeznek hozzájuk, akkor ez alapján ki tudják választani a legjobbakat, hogy azok menjenek. Nyilván esélyesebb vagy, ha pl. két tdk-n is részt vettél, aktív hökös vagy, stb., mintha nem tudsz semmit felmutatni.
2/3 anonim válasza:
Kell önéletrajz mert a gyakorlati helyekre több jelentkező van mindig !
3/3 anonim válasza:
Ahogyan előttem írták, minél több minden van az önéletrajzban, annál nagyobb az esélyed, hogy benne legyél abban a pár emberben, akit kiválasztanak.
Nekem gyakorlati helynél még interjúm is volt, persze az önéletrajz és motivációs levél leadása után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!