Gyakorlati hely váltása, mi jogon szólhatna bele?
Egyik lány barátom aki régebben váltott éttermet, és aki intézi a suliban ezeket a papírokat, osztályfőnöke, az megfenyegette, hogy a mostani helyre jöjjön, ahova én bekerültem, de mégsem olyan, ahogyan mondták. Szóval most váltunk, tegnap felbontottuk a szerződést, a mai nap pedig megírtuk az új hellyel.
Régebben mondtam a tanárnak, hogy váltani szeretnék, mert hát itt semmi esélyem megtanulni a szakmát, persze nem ilyen szavakkal, de ő szóhoz sem engedett jutni, meg beégetett mindenki előtt, hogy, mert ez azért van mert lusta vagyok, meg ilyenek, aznap meg is feleltetett ilyen flegmán szólított fel, pedig a mostani helyen én voltam a legügyesebb, rám bíztak mindent, de hát nekem ez nem elég.
Szóval állítólag nagyon kiakadt, ha el kezd fenyegetni, szivatni mit csináljak, meg mi jogon teheti meg ezt?
Te miről beszélsz????
Elolvastad, amit írtam?
Ki mondta, hogy hagyd ott az iskolát? Még csak szóba sem került.
Hát mivel leírtam, hogy már felbontottam a szerződést, és az új helyen már megkötöttük.
Én csak így tudtam értelmezni amit írtál.
Azt írtad, hogy a szivatásokat akarod elkerülni, nem?
Erre írtam neked, hogy nyugodtan mondd meg neki, hogy tisztában vagy vele miért akarja mindenkire rátukmálni azt a gyakorlati helyet...blablabla....
Am én sem gyikozom egész nap.... csak úgy vagyok vele, ha valaki feltesz egy kérdést akkor választ vár rá. :)
Azt értettem, csak már tele a fejem mindennel :D
Amúgy köszi a választ.
Az a furcsa benne, hogy a kedvenc tanárom az egyenessége miatt, erre meg ilyen, de amúgy jól mondod, volt ott egy ismerőse, séf, de már elment onnan pár hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!