Mi lehetne belőlem?
Most 10.-es vagyok és foglalkoztat ez a kérdés, mert nem igazán tudom, hogy mit szeretnék...
Kedvenc tantárgyaim az angol és a szakmai tantárgyak, (gazdasági alapismeret, ügyvitel). A jegyemim átlaga 4,00 körül mozog. A törit nagyon nem szeretem. Érdekel még a biosz, és a föci. Egyetemre vagy főiskolára nem szeretnék menni, mert elég parázós vagyok, és úgy érzem, hogy az csak az egészségem rovására menne, és amúgy sem vagyok annyira jó tanuló. Egy hobbim van: versírás.
Én valami okj-s szakmára gondoltam, de nem tudom melyiket lenne érdemes elvégezni majd, ami ilyen gazdaságihoz köthető..
Manapság már vannak pályaválasztási tanácsadók, szerintem 1 év múlva menj el egyedül vagy szüleiddel és ott kitölthetsz teszteket, amik segítenek kicsit, ill. beszélgetéssel is kitudja deríteni mi is illene hozzád.
Az interneten OKJ-s tanfolyamokról biztos, hoy találsz infót, ill. be lehet menni munkaügyi központba és lehet, hogy ha kérsz időpontot valakitől annak lesz is ideje leülni válaszolni minden kérdésedre.
Utolsónak:
Köszi az infót, tanácsot: ez így jó ötletnek tűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!