Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb egyetemi...

Melyik a legjobb egyetemi kollégium Debrecenben?

Figyelt kérdés
Hol a legjobb a közösség? Hol vannak a legjobb bulik? Ilyenekre gondolok...
2010. jan. 31. 22:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én is a Kossuth kolit tervezem,de még nem tudom,hogy lesz -e belőle vmi. Nekem semmi sem sikerül....szóval félek,hogy még fel sem vesznek majd :(
2010. márc. 22. 21:27
 12/20 anonim ***** válasza:
20%
szerintem ha felvesznek és esetleg nem kapod meg a kolit, beszélj Csiszivel! :) (BTK-HÖK) nekem segitett elsőben :)
2010. márc. 23. 14:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi!!! Nagyon kedves vagy :)
2010. márc. 23. 15:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Végül felvettek a koliba?
2011. júl. 15. 03:10
 15/20 anonim válasza:

A VUK-ot nem ajánlom senkinek. sajnos kis ideig(pár hétig) laktam ott, de olyan rossz körülmények sehol sincsenek. Ha valaki betegséget akar magának, akkor ez rá a legjobb lehetőség. A szobák lepukknatak, kicsik, egy szobába 3 ágy van bezsúfolva, kosz van mindenhol. A konyha szintenként közös, ahol zsír meg a mocsok folyik ki, bérelhető vasszekrények vannak a konyhába de ott ember legyen a talpán, aki abba a konyhába főz és képes enni. Messze van a belvárostól, egyszerűen egy kosztelep, hűtő nincs a szobában, hanem van egy hűtőszobának nevezett szoba, ahol !lelakatolt! hűtők vannak, persze azok sem tiszták, kb kinyitod és máris a gyomrod megmozdul a szagtól meg a látványtól. Persze zuhanyzó is közös van szintenként, aminek az ajtaja nem zárható. A szobába a ruhászekrénynek nevezett szekrény kb akkora hogy egy kisméretű bőrönd valahogy ha szerencséd van befér. ja de persze az sem zárható.

A szoba ajtaja zárható, bár ha valaki jobban rányit mindenestől bedől a 100éves ajtó.

Ja és nincs asztal sem a szobában, azt elvileg szeptemberben kell foglalni magadnak ha igyekszel a beköltözéssel!Ha későre mész az se lesz, linoleum van a szobákba..."korszerű megoldás"

A "nagy" közösségi élet, amit annyira reklámoznak nem értem hol volt addig az 5-6 hétig, amíg ott laktam, mert csak nagydarab bunkó paraszt embereket láttam, akik böfögtek mindefele meg ordítoztak. Azok is akik ott laknak, tisztelet a kivétel hozzászoktak a koszhoz, meg ott az az alap. Az a jelmondatuk, hogy valaki vagy imádja azt a kolit vagy gyülöli. Hát én gyülöltem, nem tartom antiszociális embernek magam, de hogy alig akadt pár normális ember ott az biztos.

2012. júl. 1. 21:29
 16/20 anonim válasza:
91%
Szégyen szerintem az egész városnak, hogy van egy olyan kollégiuma mint a VUK.
2012. júl. 1. 21:31
 17/20 anonim válasza:
24%
Kedves Noname életképtelen, ki 2-vel feljebb szólt hozzá a témához, hát nem csodálkozom, hogy 5 hét múlva kiköltöztél a koliból, mert ezek szerint teljesen alkalmatlan vagy bármilyen közösségbe beilleszkedni. A debreceni kolik közül itt a legjobb közösség, bár lehet furcsán érintett és nem fért bele a kis életedbe, hogy itt köszönni szoktak egymásnak az emberek. Itt mindenkit fogadnak és hamar be tud illeszkedni, nyitott társaság. Valóban a VUK nem egy 4 csillagos szálloda, de bőven túlzás az amit az előbb leírtak róla. Arról hogy nem tud valaki főzni úgy, hogy közben konyhában 2-3 fővel kell beszélgetni és ismerkedni annak tényleg nem itt a helye. Hát szomorú, hogy ezek szerint a takarítónőt vártad, hogy kitakarítsa a saját mocskod a szobádból. De igen ez is fura dolog… Ha eljössz egyetemre és kirepülsz anyuci szoknyája alól, akkor ki kell takarítani magad után. Ha nem teszed, valóban mocskos lesz a szoba. Ugyanez vonatkozik a hűtőre is. Hiába vártad, hogy jön a takarító aki majd ki fogja dobni a megrohadt kajádat a hűtőből… Hát igen… Ha megromlik és nem dobod ki, tényleg büdös lesz a hűtő. Abban igazad van, hogy a ruhás szekrények kicsik, de ha képtelen vagy okosan szervezni az életed és bent akarod tartani mind a 4 évszakra a ruháidat, hát annak tényleg nem elég az a szekrény. Ezek szerint te ebbe a kategóriába tartozol. Az asztalt nem igazán értem miért írtad, hisz az mindenkinek jár… Szóval hülye voltál beköltözéskor, mert nem tudtál megszámolni 3 asztalt. Van tanuló is, úgyhogy ha bárkit zavar a szobatársa, le tud menni. Szóval én örülök, hogy találkoztam veled és neked is jobb, hogy nem maradtál itt, mert az ilyen nyomingereket valóban a sárgaföldig gyaláznák az emberek. De csak nem voltál ilyen hülye, mert hamar felismerted, hogy alkalmatlan vagy társaságba beilleszkedni…
2012. aug. 12. 22:29
 18/20 anonim válasza:

Kedves Moldi!

Tudod leperegnek rólam a sértő szavaid, mert a hozzászolásodból kiderül, hogy az általános műveltséged a béka feneke alatt van.

Képzeld nem okoz problémát számomra ha még páran vannak a konyhában és úgy kell főzni, nem is ezzel volt a gond, hanem a higiéniai körülményekkel. Az odaégett zsírtól kezdve a kiöntött pörköltön át minden volt azokon a főzőlapokon. Igen, valószínűleg a bentlakók használták, de hogy heteken át így nézett ki az már kicsit sok, vagy az is normális, hogy a konyhába a szemét bűzölgött napokon át?! az normális körülmény szerinted?! a mikróról meg jobb nem is beszélni...na meg azokról az ezeréves asztalokról, amik a konyhákba vannak, zsírosan, koszosan..

A szobába képzeld nem a takarítót vártam, hisz normális, hogy az ember maga után kitakarít..ám már beköltözésnél a káosz várt..

Képzeld már jópár éve kollégista vagyok és egyetem mellett dolgozok is, eltartom magam csakhogy reagáljak az "anyuci szoknyája alóli kirepülés" hozzászolásodhoz, nem szeretek koszba élni, de ez ott abba a koliba alap az emberek nagyrészénél, hogy szeretik a rendetlenséget, tisztelet a kivétel, mert igen kivétel is létezik, bár nem sok.

A hűtővel kapcsolatosan meg nem értem hogy a fenébe romolhat meg a kajám ha még be sem raktam semmit hisz akkor költöztem?! de bizonyára erre is van válaszod, valószínűleg aki nyáron kiköltözött annak a kajája romlott benne és ugyebár senki sem takarít nyáron abba a koliba?!

Ja az meg már szinte röhej, hogy a Vukba is kellett kártérítési&kultúrális hozzájárulást fizetni?! ugyan minek? javítanak ott egyáltalán valamit?

A ruháimat meg nem 4 évszakra tartom bent, csupán az aktuális évszakra, de ne mond már hogy az az egyetlen kispolc elég, hogy mindent odapakolj?

Összegezve ilyen ramaty körülmények sehol nincsenek, szégyen a Debreceni Egyetemre nézve is, hogy létezik ilyen egyetemi kollégium Debrecenben.

2012. szept. 8. 19:33
 19/20 anonim válasza:

Furcsállom, hogy ilyeneket írsz a VUKról. Hisz minden reggel takarítanak. Minden reggel zsíroldóval takarítják le a tűzhelyet, mikrót az asztalokat. Igen régi asztalok, de havi 9 ezerért mit vársz? Felmosnak minden egyes reggel. A szemetet minden nap kiviszik. Nem tudom miért hazudsz össze vissza a koliról. Amiket leírtál hülyeség. 5 éven át laktam ott.

A hozzájárulást meg befizetni fájhatott neked, hisz 7ezer Ft az csak 7Ft. De gondolom az 1-2 havonta megrendezett főzésen, illetve az ingyen italt a buliban, meg az ingyen palacsintát amit csinálni szoktak gondolom azt szívfájdalom nélkül elfogadtad. Tehát erre kell a hozzájárulás.

Én nyáron is bent maradtam. Mind a 4 évszakos cuccom elfért, igaz, hogy az ágyneműtartót is használnom kellett, de télen úgyse volt szükségem rövidnadrágra.

2013. ápr. 27. 12:24
 20/20 anonim válasza:

Üdv! A fent leírt állapotok csak konzerválódtak.

Tehát beköltözés előtt ne számíts rá,hogy tiszta szoba vár, helyette egy mocskos büdös ezeréves felszereltségü putri vár. Nem értem, ha szállást foglalok,miért nem lehet kitakarítani?Vezetőség egy nulla...

A konyhának nevezett kis lyuk ugyanolyan mint régen,mocskos büdös zsíros koszos rezsó és mikró, nincs takarítás. Ahol észrevettem takarítást naponta az a wc,zuhanyzó. Ennyi. Az is minimális. Szemetet naponta elviszik. A Zuhanyzó kibírható. Nyáron alig használják és csak ezért. Hűtők rendben vannak.

De egyébként engem legjobban az zavart,hogy maga az üzemeltető is sz.rik bele egy nagyot,hogy milyen tiszta maga a hely. Szégyen,hogy egyáltalán van ilyen egyetemi kollégium.

Egyébként szinte minden debreceni egyetemi kollégiumban laktam és jártam is. Ezt senkinek nem ajánlom,inkább az albérlet és diákmunkázzatok heti 1 napot. Aki meg szállást akar az ne tegye, mert a neten fent lévő képeknek csak kicsit van köze a valósághoz...

2016. júl. 10. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!