Melyik a legjobb egyetemi kollégium Debrecenben?
Attól függ, melyik centrumra gondolsz, mert az ATC-nek, az OEC-nek és a TEK-nek külön vannak a kolijai, csak a Campus Hotel közös.
2010. jan. 31. 22:21
2/20 A kérdező kommentje:
Akkor az a TEK-hez tartozik. Ennek a kolijai a Kossuth I-II-III., a Tisza István, a Vámospércsi úti és a Campus. A Kossuth kolik és a Campus nagyon színvonalasak, ráadásul a Kossuth még igen közel is van a BTK oktatási épületeihez. A társaságról azt mondják, nem a legjobb, kicsit el vannak szigetelve egymástól az emberek, mivel kevés a közös helyiség. Tanulni viszont egész jól lehet. A Tisza István kicsit messzebb van (gyalog 10-15 perc), de az is nagyon jó, ott a társaság a Márton Áron szakkolisok miatt egy kicsit jobb. A Vámospércsi úti kollégium egy katasztróda sújtotta övezet, a közüzemi szolgáltatások nem mindig működnek és még rettentő messze is van (háromnegyed óránál rövidebb idő alatt nem jutsz be a főépületig). A társaság viszont nagyon összetartó, jól szót lehet velük érteni.
2010. febr. 1. 10:04
4/20 A kérdező kommentje:
Köszi :) Te is Debrecenben tanulsz? Én még csak most küldtem el a jelentkezésemet,de már nagyon bele éltem magam,remélem felvesznek!!!
5/20 anonim válasza:
A leges-legjobb koli a világon a VÚK (Vámospércsi
Úti Kollégium)!!!!!!!!!! Csak ajánlani tudom!!! Közösség és bulik szempontjából egyik debreceni kollégium sem veheti fel vele a versenyt.
2010. febr. 28. 23:31
Azzal nincs is gond, nagyon jó a közösség. Csak éppen a felszereltség hiányosságai és az, hogy mindentől nagyon messze van, eléggé próbára teszi az ember türelmét.
2010. febr. 28. 23:41
7/20 A kérdező kommentje:
Hát ja...az elég rossz pont,ha nagyon messze van,meg ha nagyon lepukkant. Nem tudom még...az a szerencse,hogy addig még van időm dönteni :)
8/20 anonim válasza:
Én a VÚK-ban lakom, és tény, hogy messze van mindentől, de éppen ezért olyan a közösség amilyen (összetartó, szinte mindenki ismer mindenkit stb.). Felszereltség tekintetében pedig egyáltalán nem olyan 'katasztrófális', mint ahogyan az előttem szólok leírták.
pás
2010. márc. 4. 19:27
9/20 A kérdező kommentje:
Elhiszem,biztosan jó lehet.Így legalább majd ha eljön az ideje,nem fogom bánni ha oda kerülök :D
én a kossuth koliban lakom, bölcsész vagyok, nagyon kényelmes, saját fürdőszoba, hűtő, tv, lift, főépület 1 perc séta... kávéautomata, szemben a hármas koli aljában koli klub... nincs csend és hullaszag, de azért nem hánynak a folyosóra sem :)közel a BTK, TTK, kémia, pszichó épület, sportpálya... szomszédok barátságosak, folyosó végén a konyha az egy ismerkedős hely... :D
és a KLK nem is olyan drága,mint a campus.
2010. márc. 22. 15:58
Kapcsolódó kérdések: