Egyetemisták! Ti mire/mibe jegyzeteltek?
Főként természettudomány, esetleg info szakosok tapasztalata érdekelne, hiszen sok a matekos tárgyam.
Első féléves vagyok, minden gyakra külön A4-es füzetem volt, volt ami betelt, volt amibe jócskán írtam, és van, ami üres maradt.
Tudom, hogy sokan spiralfüzeteznek, de nincs kedvem napi 3-6 spirált cipelni + kaját, ilyeneket.
Laptop a matek miatt nem opció.
Előadáson lapra írtam, és lefűztem egy óriás gyűrűs mappába (összes tárgyat egybe).
Van valami jól bevált módszer? Füzet, vastag füzet, lap, lefűzhető mappák?
Mellesleg, az áruk sem egy utolsó szempont.
Köszönöm a válaszokat! :)
Én társadalomtudományos területen tanulok, nekem a külön lapokra írás, majd összefűzés vált be. Így pl. a félig üres füzeteim lapjait is fel tudom használni :)
Párom informatikai képzésen van, ő füzetekbe ír, de nincsen minden tárgyra külön füzete, van, amibe kétfélét is jegyzetel.
Minden egyes lap egy bugyiban van? Én fontosabb vizsgákra készültem így, de ott 20-30 oldalnak, ami így le volt fűzve szép kis súlya volt :/
Ezért keresek valami alternatívát. Na, meg a bugyi sem olyan olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!