Nem megy a matek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Idén vagyok első éves egyetemen,gazdasági szakon,és van egy analízis nevezetű tárgyam.Na ezzel van baj,merthogy akármit csinálok,nem tudom megérteni.Több tucat könyvet vettem erről a témáról,próbáltam a netet is,órákat fordítok rá naponta,és nem tudok egy feladatot sem megcsinálni.Az elméletét értem,tételbizonyításokkal és definíciókkal jól boldogulok.Emelt szinten érettségiztem matekból,viszonylag jó eredménnyel.Jártam az iskolai fakultáció mellett külön matekra is a BME-n. Szóval nem mondhatni hogy hülye vagyok vagy nincs elég háttér információm.De ez a függvényezés totál szívás,és az elméletre zh-n nem adnak annyi pontot,amennyi kéne. Az első zh-m 1es lett(az első egyesem általános óta),és a másodig is sanszos,úgyhogy mehetek úv-ra.Ami sokkal nehezebb viszont,mert ott az egész féléves anyagból kérdeznek,és ettől elég ideges vagyok.Mit csináljak,ha egyszer nem értem a függvényeket?A csalásra gondoltam (ne ítéljetek el),hogy valahogy lefizetni a tanárt vagy beküldeni mást írásbelire(személyit ellenőrzik sajnos). Ti mit gondoltok erről?A válaszokat előre is köszönöm :)2014. dec. 8. 01:47
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy majd átmész belőle, de ha a tanárt megpróbálod lefizetni, akkor kivágnak, mint a szrt :-D. Amúgy tényleg egy hányás. De a függvényvizsgálatok, meg ilyesmik még nem olyan beteg dolgok, mint amik később lesznek :-D
Én villamosmérnökire járok már jó ideje kisebb-nagyobb megszakításokkal, ott is elég kemény a matek. Tömény hányás.
2/4 anonim válasza:
Most szeptemberben kezdtem a BME-t gazd@lkodàs menedzsment szakon, és 4 hónap alatt nem èrtettem meg semmit analízisból.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,mentek felpontozások :)
2014. dec. 8. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!