Van itt olyan aki anyagmérnökire jár/szeretne járni?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz?Lányok nincsennek egyáltalán vagy csak kevesen vannak?:D2010. jan. 31. 20:20
2/9 anonim válasza:
engem is érdekelne,én miskolci vagyok(jelenleg más karon).
Inkább matek teszi ki a szakot v kémia?előbbi részemről gáz,utóbbi elmenne.
3/9 anonim válasza:
Én anyagmérnökire járok. Nos ha tudsz integrálni, deriválni, ismered a komplex számokat, esetleg láttál már impropius integrált vagy helyettesítésest is, akkor gyere:d Kémiaoktatásunk is remek, van szervetlen kémiánk, szerves kémiánk, fizikai kémiánk, analitikai kémiánk, továbbá számos fantasztikus tantágyunk, így fizika, alkalmazott fizika, anyagszerkezettan I. II. Anyagvizsgálat, szerkezetviszgálat. Háth mit ne mondjak, nem bölcsésznek valók ezek:D
4/9 A kérdező kommentje:
Szia!Hol tanulsz?A fiúk sokkal többen vannak mint a lányok?:D
2010. júl. 7. 23:39
5/9 anonim válasza:
Igen, jóval többen:D De érthető is...a lányok inkább mennem bölcsészkedni, jogászkodni, meg gazdásznak is:D Am Miskolcra járok, máosdéves vagyok
6/9 anonim válasza:
Sztem csak azért nem érdemes egy adott helyre jeelntkezni, mert pl sok a csaj v a pasi. Én se azért mentem, mert húú de sok pasi jár oda. (Ráadásul a 80%-a buta, ki is esnek ezért:D) Kezdtük 120-an, most vagyunk 40-en, ez azért mutathat valamit nehézség terén. (előző voltam)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.Pont ez az,hogy nem szeretném ha kevés lány lenne. Amúgy én a kecskemétire akarok jelentkezni. Arról tudtok valamit?
2010. júl. 10. 10:19
8/9 anonim válasza:
Igen, azt, hogy Miskolc a legelismertebb és a legszínvonalasabb is. Nem hiába van oylan oktatóm, aki a NASA-nak tevékenykedik:P
9/9 anonim válasza:
Az hogy integrálni ill. deriválni tudjak alapvető, vagy ott is megtudom tanulni, csakmert gimibe nem tanultuk meg.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!