A sakkot el fogadhatja a tesi tanár sportként?
Figyelt kérdés
Tudjátok hogy 2 testnevelés órát ki lehet váltani olyan sporttal, amelyet verseny szerűen űzünk. Nos ha én azt mondanám, hogy sakkozok verseny szerűen, akkor azt elfogadhatják a 2 tesi óra helyett? Mert abban nincs mozgás, de elvileg még is sport.2014. dec. 2. 15:43
1/19 anonim válasza:
Nem. Szó nincs mindennapos sportról, mindennapos testnevelésről van szó.
3/19 anonim válasza:
Meg csak olyankor, ha egyesületben vagy és igazolják hivatalosan
4/19 A kérdező kommentje:
Hát arra gondoltam, hogy a városunkban levő egyesületnél lennénk. Mert a kötelező ötből kettőt ki lehet váltani. Haverom pl. taekwondo-zik. Azért gondoltam a sakkot :D
2014. dec. 2. 17:28
5/19 Tom Benko válasza:
Csak ha ötven kilós bábukkal játszol. Tudod, izomterhelés...
6/19 A kérdező kommentje:
Hmm..pedig az is verseny sport. De mindegy.:D
2014. dec. 3. 16:09
7/19 Tom Benko válasza:
Akkor másképpen fogalmazok: fizikai sportot kell űznöd, a sakk pedig szellemi sport. Nem tudsz kibújni a kötelezettség alól, tessék tudomásul venni.
8/19 A kérdező kommentje:
Okés, akkor megpróbálkozok a karatéval :D
2014. dec. 5. 17:10
9/19 anonim válasza:
a legjobb barátnőm is sakkozik, a mi sulinkban elfogadják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!